4. Justin

1.3K 50 6
                                    

Domů jsem dorazila kolem jedenácté, když otec ještě seděl v obýváku u televize. Jakmile mě spatřil, na tváři se mu vyrýsoval udivený výraz.

"Co?" řekla jsem bez důvodu podrážděně. Nechtěla jsem být hnusná, ale jinak to nešlo, neovládla jsem se, z jeho strany jsem cítila hroznou nedůvěru a to mě ubíjelo.

"Hlásím, že jsem měla pouze jednu skleničku šampaňského. Pokud mi nevěříš, můžeš se ujistit alkohol testerem," nabídla jsem mu. V mém hlase se neozývalo nic pěkného. Dnes jsem byla obzvláště jízlivá.

"Vypadni do pokoje," kdyby už maminka nespala, jsem si jistá, že by zvýšil hlas ještě o několik decibel.

Odešla jsem do svého pokoje, kde jsem si uvědomila, jak hnusně se ke všem chovám. To mě donutilo k pláči a uneslo do svých hlubokých myšlenek, kterých jsem se vždycky tak bála. Nechtěla jsem jim propadnout, takže jsem se co nejrychleji převlékla z šatů do pohodlnějších a kratších černých.

Slyšela jsem otce, jak šel do ložnice, takže vzduch je čistý. Stejně jsem se z domu raději vyplížila potichu a opatrně. Velmi vtipné je utíkat v noci ve dvacetijedna letech z domu.

Šla jsem do nejbližšího soukromého klubu, kam nepouštěli jen tak někoho.
Posadila jsem se do prázdného boxu s alkoholem v ruce. Skrze tancující lidi na hlasitou hudbu jsem si pořád chodila k baru pro další a další alkohol. Už mě to chození přestalo bavit, tak jsem se usadila na volné barové židli vedle nějakého muže, se kterým jsme po sobě nenápadně pokukovali.

"Nechcete jít tančit?" odhodlal se jako první. Natočil se ke mně a já si ho mohla prohlédnout celého. Musela jsem se usmát, protože byl opravdu krásný.

"Možná za chvíli," odpověděla jsem a ještě dodala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Možná za chvíli," odpověděla jsem a ještě dodala. "Nejdřív bych chtěla znát vaše jméno," na tváři se mu rozlil úsměv z mého zájmu.

"Jsem Justin," řekl opile. Oba jsme byli opilý. "Taky bych vám řekl, že chci znát vaše jméno, kdybych ho už neznal," zasmáli jsme se společně a on pak pokračoval. "Moje přítelkyně ve vás má velký vzor," zarazila jsem se nad tím slovem přítelkyně. Ale asi to nebude tak horký, když je sám v baru a všímá si tu cizí holky.

"A kde ji máte?" zeptala jsem se a kopla do sebe dalšího panáka. Justin udělala to samé a potom nám objednal nějaký koktejl.

"Netuším, jak to teď mezi námi je. Ona má dnes svůj velký den a kvůli hádce se na mě vykašlala a teď oslavuje sama," svěřil se mi a na to si musel objednat dalšího panáka. Koktejl mu asi nestačil. Já už měla dost, takže jsem zůstala u koktejlu.

Nechtěla jsem řešit tu jeho přítelkyni, asi by mu to nedělalo dobře. "Tak si pojďme zatančit," řekla jsem s úsměvem a jakmile jsem vstala hrozně se mi zamotala hlava a já se začala smát. Justin mě však včas zachytil.

Přešli jsme do hloučku tancujících a zpívajících lidí a dělali to samé co oni.

Po chvíli si mě Justin přitáhl k sobě a začal mě vášnivě líbat. Polibky jsem mu se zájem opětovala a užívala si to. Na nic jsem nemyslela, vnímala jsem jen jeho rty a jeho ruce, které bloudily po mém těle.

"Oh, Hailey," vzdychl mezi polibky a stiskl mi zadek. Chtěla jsem ho tak moc, ale věděla jsem, že jen to, co tady teď děláme, je špatné, protože má přítelkyni. Tyhle myšlenky mě dovedly k tomu, abych to přerušila.

"Justine, promiň. Máš přítelkyni," řekla jsem dostatečně nahlas, aby mě slyšel. Pořád jsme u sebe byli blízko.

"Ale tys mě tak ohromila," pohladil mě po tváři. Zčervenala jsem a musela se usmát.

"Jsi opilý," pokroutila jsem hlavou a ještě jednou naposledy ho políbila.

"Budu muset jít," oznámila jsem mu.

"Napíšu ti a ještě se uvidíme, dobře? Chci tě poznat," zaškemral a já nemohla nesouhlasit. Také jsem ho chtěla ještě vidět a měla to stejné nutkání ho poznat. Nevím, kde se ty myšlenky braly, ale myslím, že bychom mohli být skvělí přátelé.

***

Ani jsem nestihla mrknout a už jsem se ocitla před naším domem. Koukla jsem se na hodinky, které ukazovaly pět ráno. Povzdechla jsem si a opatrně odemkla dveře. Nikdo nikde nebyl, tak jsem se vydala do svého pokoje, od něhož byly otevřené dveře. Asi jsem večer zapomněla. Rychle jsem si zalezla do postele a během chvilky usnula.

Zdálo se mi o Justinovi, jeho polibky a doteky mi už teď chyběly.

instagram

Líbí se to kendalljenner, justinesky, bellahadid a 248 715 dalších

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Líbí se to kendalljenner, justinesky, bellahadid a 248 715 dalších

haileybaldwin i wanna feel u again

K tomuto příspěvku nelze přidat komentář.

***

Konečně Justin! Co si zatím myslíte o tomto příběhu? ❤️

ANOTHER CHANCE Where stories live. Discover now