•Dudaklar'ın Güzelmiş

2.2K 76 42
                                    

Dansım bittiğinde nefes nefese saygıyla eğilip etrafımda toplanan ve beni alkışlayan insanları selamladım.

'Pamuk eller ceplere abilerim ablalarım' Tae'nin sesini duyduğumda minnetle gülümsedim.
Şapkasını ters çevirmiş minik gösterimi izleyen insanlardan para topluyordu.

'Ablacım bununla sakız bile alınmaz ama' Tae sevimli sevimli bağırınca kahkahamı saldım ortaya .Her okul çıkışında kaykay pistine gelip dans ediyor , bazen de şarkı söylüyorum . Tae de bana yardım ediyor.

Ben Park Sürtük Jimin . Yani bana takılan lakap bu -sürtük- ve sanırım artık alıştım. Bunun nedeni ise dans etmem ve annem . Annemin geceleri kulüplerde dans etmesinden dolayı okuldaki insanlardan almıştım bu lakabı .

Ama annem 2 yıl önce intihar edip , hayatını sonlandırdı. Annem yanlış bir şey yapmıyordu. Bana bakmak için yapıyordu her şeyi . Babam bizi terk ettiğinde başlamıştı çalışmaya. Güzel bir kadındı .İnsanlar ona hayrandı. Her zaman yanımdaydı. Ama kalbi bu kadar hakarete dayanmadı . Ve kurtuluşu seçti.

Ölümü...

'Güzellik bu insanlar çok cimri' Tae topladığı parayı sinirle gösterdi . Sıkıntıyla iç çektim .

'Belki de artık vazgeçmeliyim kardeşim.'

'Hey! Dur orda aylardır bu yarışmaya hazırlanıyorsun. Bu kadar çabuk vazgeçemezsin . Sen annenin oğlusun Jimin.'

'Ama olmuyor baksana daha paranın çeyreğini bile toplayamadım. Boşuna uğraşıyorum.'

'Hayır izin verm-' ağlamaklı bir sesle lafını kestim , Tae'nin.

'Ne yapabilirim ki ben sürtük jimin değil miyim Tae .İşe yaramaz jiminim sadece.'

'Güzelim lüt-' bu sefer şiddetle kestim lafını.

' Ben güzel değilim Tae bana güzelim demeyi kes. Güzel insanlar benim gibi şişko ve basit değiller'

'Bana bak jimin bu sefer sözümü kesersen donunu başına geçirir,saçlarını yolar, yüzünü tırnaklarım şimdi kes sesini ve beni o aptal hayali beyninle dinle Tabi ne kadar söylediğim şeyler tekrarlıyorum olmayan hayali beynine girerse.' Dehşetle gözlerimi büyüttüm. Tae'yI 7 yıldır ilk defa bu kadar sinirli görüyorum .Bu...bu çok korkunç. Onaylar şekilde kafamı salladım .

'Bana bak fok beyinli jimin birinci olarak çok güzelsin bunu artık anla .Bir kere bu göt kimsede yok.'

'Hey götümemi bakıyorsun. '

'Ben sana sözümü kesme demedim mi ? Ve evet götüne bakıyorum. Ama ben demiyorum jiminin götüne bakayım . Senin o koca götün adeta bana bak diye bağırıyor.' Şok olmuş bir ifadeyle taeye bakıyorum. Evet biraz güzel olabilir ama konu neden buraya geldi hiç bir fikrim yok.

'Burayı kesiyorum ve devam ediyorum . İkinci olarak o parayı bir şekilde toplayacağız. Ve sen aptal fok o yarışmaya katılıp, ortalığın anasını ağlatacaksın. Ve yarışmayı kazanacaksın. Ve biz Amerika'ya gidip hayallerimizi gerçekleştirince ,bende yakışıklı ve zengin bir koca bulacağım.' Tae cümlesini bitirince ağzım açık ona bakıyordum. Aklımda tek soru tae uke miydi?

'Hey! Sen hani semeydin lan '

' Jimin bu kadar şey söyledim ve sen sadece buna mı dikkat ettin ?' dedi ve sinirle ayağa kalkıp hoparlör setini toplamaya başladı .
Sinirli görünüyordu.. Yardım etmek için ayağa kalmamla karşıdan gelen grubu görmem bir oldu.
Tanrım şuan canımı al lütfen. Tae'ye baktım . 'Çabuk ol geliyorlar.' ' Kim geliyor lan?' 'Anan Tae anan ' dememle etrafımızı saran gruba baktım .
Benim açımdan ,"Ruh hastası manyaklarla dolu olan piç tayfası " ismine sahip olan aslında "Avengers" grubuna baktım. Bok beyinliler.

•Last Dance | Jikook Where stories live. Discover now