11.rész

901 41 0
                                    

~Klaus szemszöge~

Még mielőtt leszúrtam volna Kolt elmondta, hogy az a lány akit megfigyelt tényleg Veronica Salvatore és a ravasz kisöcsém azt is kiderítette, hogy ő az a boszorkány aki meg tudja törni az átkom. Fivérem belenézett a lány elméjébe és látta az összes titkát. Mostmár MINDENT tudunk róla. A legfontosabb, hogy mostmár tudom, hogy mivel zsaroljam meg. Eddig azzal akartam, hogy kinyírom ha nem segít, de az nem lett volna elég jó, mert ha tényleg kinyírnám akkor én se tudnám feloldani az átkot. Na meg mint kiderült halhatatlan, mert ő is egy ős vámpír aki félig boszorkány is. Érdekes és ritka kombó. Kol azt is megtudta, hogy van neki elrejtve egy fehér tölgy karó és azt is tudjuk, hogy hol. Vagyis hát volt neki egy ilyen karója, mert már nálam van. Kol remek munkát végzett már majdnem büszke vagyok rá. Viszont most el kell kezdenem előkészíteni a szertartást. Stefan nálam van szóval, Veronica is nem sokára velem tart. Most pedig kíhúzom Kolból a karót, mert most nem érdemelte meg és feladatom van a számára.
+Hello öcsi! - amint kijött a koporsóból megfogott egy gyertya tartott és belém szúrta - Jól van ezt most megérdemeltem, de még ne próbáld mégegyszer!
-Miért leszúrsz? Bocs az már meg volt! De most mivel érdemeltem ki?
+Túl sokat kérdeztél, de beismerem az nem volt szép.
-Ez remek. Mit kezdjek a beismeréseddel?
+Kiengesztelésképp mi lenne ha elmennél Mystic Fallsba és figyelnél arra, hogy Damon Salvatore és a hasonmás nehogy elhagyják a helyet?!
-Csak figyeljem? Nálad ez az engesztelés?
+A legjobbat még nem mondtam. Olyan eszközöket használsz arra, hogy ott tartsd őket amilyet csak akarsz, de nem ölhetsz meg senkit, mert nekem élve kellenek. A lényeg, hogy teliholdig nem tűnhetnek el. Világos?
-Kínozni lehet?
+Lehet.
-Akkor benne vagyok.
+Remek, akkor már indulhatsz is. - Kol elindult Mystic Fallsba.
Remek lesz az e-havi telihold úgy érzem. Most, hogy már tudom, hogy mit rontottam el az előző áldozásba, így már ennek jónak lennie. Szerencse, hogy nem halt meg a hasonmás, mert a hibridekhez élve kell. A boszorkányok át akartak verni, de a szerencse velem volt. Mostmár tudom, hogy ezt az átkot csak a Salvatore lány törheti meg, de ahogy a Salvatorékat ismerem nem segítene, ha nem zsarolám meg ezért kell nekem mindkét testvére, hogy mindenképp megcsinálja. Alig várom már azt a gyönyörű napot amikor a Salvatore család újra találkozik. Biztos megható lesz. Majd csomagolok papírzsepit.
-NIKLAUS!!
Hallom Elijah megérkezett. Megnézem mi baja.

Salvatore testvérek örökreWhere stories live. Discover now