2. rész

1.5K 64 0
                                    

~Veronica szempontja~
Ma reggel korán keltem, mert nem tudtam aludni. Egész éjjel azon gondolkodtam, hogy Kol honnan ismerhet. Nagyon idegesít, hogy nem tudom mivel nem tudok ezzel is foglalkozni elég rejtély van már az életemben nem kell ez is. De nem tudok nem rá gondolni olyan helyes.
Azért, hogy kiszelőztessem a fejem elmentem futni. Futàs után újra beültem a Rousseaus-ba
és láttam azt a férfit akivel tegnap Kol elment innen. Nagyon nézett és észrevettem, hogy belecsempészet valamit az italomba. Amikor kihozta a pincér beleszagoltam és verbéna volt az italomban. Fogalmam sincs mit akarhat tőlem ez az ember, de úgy gondoltam, hogy jobb ha megyek szóval megigéztem a pincért, hogy ő állta reggelim, felálltam és elmentem. Néha-néha visszanéztem és láttam, hogy követ hát bevártan egy sarkon.
+Már megbocsáss, de megtudhatnám, hogy miért követsz?!- a rejtélyes alak furcsán körbe nézett mintha nem tudná, hogy hozzá beszélek.
-Jaj elnézést, hozzám beszélsz aranyom?
+Szerinted mégis kihez beszélek?
-Hidd el találkoztam már pár flúgos alakkal azt is láttam már, hogy valaki a levegővel beszélget. Nem lepődök meg semmin.
+Hát nem is értem, hogy egy ilyen tapasztalt férfi miért pont engem követ? Kifejtenéd nekem?
-Ha ilyen pimasz leszel továbbra is nagyon megütheted a bokáddat kisasszony.
+Ezt fenyegetésnek vegyem?
-Vegyed aminek akarod, de jobban teszed ha nem tűnsz el New Orleans-ból, mert ha máshol talállak meg azt nagyon megbánod!-mondta dühösen a férfi
+Nem félek tőled! -amikor ezt kimondtam akkor már nem volt.
Őszintén szólva egy kicsit beparáztam. Mit akarhat tőlem ez az „enyhén"düh kitöréses férfi?!
Miután találkoztam az ijesztő idegennel folytattam a kutatásomat és találtam egy 1900-as években történt állattámadásról videót melyben Joseph Salvatoret ölik meg. A videó hátterében megláttam Stefant amnyi év után újra láthattam egy picit. Csak, hogy ez a videó már majdnem 50 éve volt és félek már megha... -gyorsan megpofoztam magam, hogy ilyenre még csak gondolni se lehet.
Ránéztem az órára és láttam, hogy már este van szóval hazamentem. Megcsináltam az esti rutinom és megpróbáltam elaludni.

~Klaus szemszöge~
Ma találkoztam a híres Veronica Salvatoréval. Igen lobbanékony, mint a bátyja. Ma szerintem elég érthetően a tudtára adtam, hogy nem mehet sehova. Szükségem van rá a tervemhez. Amúgy bírom a kis boszit és  Kol fivéremnek még egybkicsit tetszik is.Csak, hogy nem hagyhatom, hogy ráhajtson mivel az nem fér bele a tervembe.Nincs szükségem arra, hogy valaki beleköpjön a levesembe. Elég nekem, hogy Elijha folyton a nyakamon van, ellenőrizget és figyeli, hogy mikor teszek rosszat. Nem kell még Kol szerelmes szive is ami ellenőrizgetni fog. Na mindegy majd őket én lerendezem most csak az a fontos, hogy Veronica a közelemben maradjon és ne legyen semmi baja, mert élve kell nekem.

Salvatore testvérek örökreWhere stories live. Discover now