Kezdetek

2.5K 81 1
                                    

A nevem Veronica Salvatore és 1850-ben születtem Mystic Fallsban. Itt nevelkedtem 17 éves koromig apámmal, anyámmal és bátyáimmal. Fivéreimmel az életünk nem volt fenékig tejfel. Atyánk folyamatosan vert minket és anyánkat is. De testvéreimre mindig számíthattam és mindig megvédtek bármi történt is. Szerettük egymást míg egy nap meg nem érkezett a birtokunkra Katrine Pierce akibe  Damon és Stefan (bátyáim) egyaránt szerelmes volt. Katrine irán érzett imádatuk kettőjük kapcsolatát kezdte tönkretenni de nem ez volt ami miatt Damon ,,megutálta,, ( igazán sose utàlta csak tetette) saját öccsét.
Őszintén én ki nem állhattam Katrinet. Mert rájöttem, hogy csak játszik velük és, hogy nem az akinek mutatja magát,mert őegy VÁMPÍR. Átakarta változtatni fivéreimet is ( sikerült is neki).
1867-ben egy viharos napon épp az udvaron voltunk a testvéreimmel és egyszer csak egy csoport vámpír közeledett felém. Fivéreimmel megszorítottuk egymás kezét és nem engedtük el egymást míg a vámpírok egy feltételt ajánlottak ami így hangzott ,, vagy velünk jössz vagy te fogod  kiválasztani, hogy melyik bátyádnak szívjuk ki az összes csepp vérét a te döntésed. Na, hogy döntöttél?,,. Elmentem velük egy eldugott kis házba ( megfogattam ha addig élek is újra találkozni fogok velük) ahol vajon ki várt rám? Hát nem más mint maga az ördög (Katrine)
-Látod Ver így jár ki ellenszegül nekem. Olyan ostoba vagy, hogy azt hitted megúszod a szaglászást?
+Engem te nem hívhatsz Vernek!!
-Úgy hívlak ahogy akarlak mert te a foglyom vagy.
És mikor ezt kimondta belépett egy Bennett boszorkány ki megmentett engem és én elmeséltem neki mindent és azt is elmondtam, hogy bosszú akarok állni Katrinen. Azt mondta, hogy segít, de ha leakarom győzni akkor erősebbnek kell lennem. Így egy ősi boszorkány (Esther Mikealson) mágiàjával vámpírrá váltam, de nem egy egyszerű vámpír lettem hanem egy ősi akik erősebbek, gyorsabbak és nem csak az embereket hanem a vámpírokat is megtudják idézni. Amikor bevámpír lettem furcsa módon a mágia előhoztam boszorkány énem. Ami azért furcsa, mert egy személy nem lehet egyszerre vámpír és boszorkány is, de én az vagyok és kicsivel több mint száz éven át én voltam az egyetlen aki ezt a két hatalmi ágat is magànak tudhatja egy ideig nem is tudtam, hogy mire vagyok azt hittem, hogy, ez a természet hibája, de nem, nekem különleges feladatot szánt a sors.

Salvatore testvérek örökreWhere stories live. Discover now