who is she?

879 15 8
                                    

" Hayır, tahmin bile edemiyorum. Kim olduğunu bilsem zaten bir sorun kalmayacak."

Justin koridordaki adımlarını hızlandırdı. Anlaşılan bu isimsiz notlar onu fazla germişti. Doğrusu hangimize böyle notlar gelse gerilmeyiz? Ancak bir kaçımıza nasip olur böyle gizemli şeyler. Ama Justin'in derdi bu değildi. O böyle kandırmacalara gelemezdi. Emin olmadığı adımları atmaz, her zaman kendini sağlama alırdı. Kafasında onlarca sahne, onlarca kişi kurmuştu şimdiye kadar. 'Kim' sorusu onu yiyip bitiriyor, adeta perişan ediyordu fakat asla bir yanıta varamıyordu. Kafasındaki bu belirsizlikle yaşayamacağını anlamıştı. Ama bir yandan sabretmesi gerektiğinin de farkındaydı. Eninde sonunda kendini açık edecekti. Her gün dolabına bu notları attığına göre açık vermemesi olanaksızdı.

O anda Justin'in aklına bir fikir geldi. Tenefüslerde atamazdı. Okul çıkışlarında da. Çünkü dolabının olduğu koridor çok kalabalık oluyordu ve bunu dikkat çekmeden yapması imkansızdı. O halde erken saatlerde notu bırakabilirdi, öyle değil mi?

Justin'in yüzünde bir tebessüm belirdi. Genç adamı planı heyecanlandırmış benziyordu.



Merhaba yeni bir kitabımla karşınızdayım umarım desteğinizi yeterince görürüm ve yeni bölümler hızlı hızlı gelir. Sizi seviyorum.

Hayır cidden seviyorum.

Siz beni o kadar sevmiyorsunuz ama olsun. :)

secret notes || jdbWhere stories live. Discover now