Prológus

49 3 0
                                    

Sziasztok! Az én nevem Kim Naeun, 20 éves vagyok. Busanban születtem és ott is nőttem fel, mindaddig míg befejeztem a középiskolát. Nem rég kezdődött meg egy új tanév az életemben. Egy elég híres egyetemre járok itt Szöulban. Őszintén, két hónapja költöztem fel a nagy városba, de már most nagyon meg szerettem a helyet. Az emberek kedvesek és segítőkészek, az utak nem olyan forgalmasak és nem zajosak. Én egy kis negyedben lakom, egy apartmanban egyik legjobb barátnőmmel, Minjivel. Kis korunk óta ismerjük egymást, együtt játszottunk, egy suliba jártunk és hát egy egyetemre kerültünk.

Édesanyám meghalt, mikor én 15 voltam, azóta apám csak alkoholon él. Van egy nővérem, aki most 26 éves és Szöulban él. Mikor anyánk meghalt, három évre haza költözött, hogy legyen aki foglalkozzon picit velem is. Apánk mindig meg vert és bántalmazott ha nem volt kedvére valami. Elég nehéz volt, a nővérem, Minjung, két munkát is el vállalt azért hogy el tartson engem és mindent Meg adjon amire szükségem volt. Nyáron mindig mentem diák munkára, így picit kisegktettem őt. Ez mindaddig így zajlott, míg be nem töltöttem a 18-at, aztán testvérem segítségével vettem egy kis szobát a belvárosban és ott éltem míg be fejeztem a tanulmányaimat a szülővárosomban.

Ma is egy hosszú nap volt az egyetemen, a tanárok nagyon keményen nyomnak bennünket a tananyaggal, hogy rendesen fel legyünk készülve a félévi vizsgákra.
Amint haza értem, le dobtam a cuccaimat a szobámba, majd egyenesen a fürdőszobát céloztam meg.
Egy jól kiadós fürdés után, egy törülközőt testemre csavartam míg a másikat a hajam köré.
Mivel elfelejtettem csere ruhát hozni, ezért ki mentem és felöltöztem a régi kis pizsamámba. Mikor ezzel megvoltam, vissza tipegtem a fürdőbe hogy hajat szárítsak, ám egy kis meglepetés várt a tükrön.
Vérrel fel volt írva egy bizonyos "JEON JUNGKOOK" név. Egyből kiszaladtam a konyhába a barátnőmet keresve,olyan sebességgel szaladtam hozzá, hogy majd' felütöttem szegényt.
-Minji, az Isten áldjon meg hogy itt vagy! De most gyere velem, szerintem ezzel a lakással valami nagyon nincs rendben! - közöltem a barátnőmnek, akinek az arca csak úgy remegett a rémültségtől és a meglepődéstől.
-Állj! Mi a fészkes fenéről beszélsz itt nekem, Naeun? - állított meg.
-Csak gyere és meglátod! - mondtam, majd a fürdőbe húztam.
Mikor meg látta az írást, rögtön telefonja után kapkodott, és hívni akart valakit.
-Kit akarsz tárcsázni? - érdeklődtem.
-A zsarukat, ez így nem jó! - mondta majd füléhez emelte a készüléket. Rögtön kiszedtem a kezéből és bontottam a hívást, hisz' én akartam ezt a dolgot meg oldani.
-Te hülye vagy?! Mégis mire kellett letenned?! - kiabált rám barátnőm, majd idegesen kirángatta a telefont a kezemből!
-Minji, hadd oldjam meg ezt én! Valahol a karriert el kell indítani és mivel rendőrnek tanulok, én is el kell valahol kezdjem! Kérlek, bízd rám, csak légy a segédem és a társam ebben az ügyben! - kérleltem az előttem toporgó nőszemélyt.
-Jó, de ha nagyon elfajulnak a dolgok, szólunk a zsaruknak, értve?!
-Igen is asszonyom! - emeltem fel jobb kezem a homlokomhoz és egyet tisztegtem a barátnőm előtt. Ő nevetve el vett egy nedves törlőronygyot majd a tükör felé indult.
-Nehogy Le töröld, ez bizonyíték lehet! Előbb várj fotozzam le! - vettem el a mobilt a kagyló széléről, majd egy jól látható, tiszta képet készítettem a tükrön ácsorgó feliratról.

Naeun és Minji nem tudták, hogy milyen veszélybe  keveredtek.
Nem tudják, hogy milyen veszélyes Jeon Jungkook - al és Kim Namjoon-al szembe harcolni, hisz' nem is ismerték őket.

Satan's Babe   [JJK./KNM.]Where stories live. Discover now