Kapitola 3. - "Teď je z tebe vážně Harlequin."

23 3 1
                                    

Následující necelé tři týdny nabraly úplně jiný spád, než který Elizabeth na Lioneské střední doteď vedla. Přesně jak určil sir Howzer, basketbalový tým se scházel každou středu a pátek na náročný dvouhodinový trénink. Nejen, že Elizabeth trávila čas s Meliodem a Dianou tam, ale začali se více stýkat i ve škole. Často spolu sedávali na obědě, to i s Kingem, se kterým se Elizabeth také více a více seznamovala. Parta mezi sebe dokonce přijala i Arthura a Elizabeth připadalo, že její život nemůže být lepší.

Bohužel, na všem dobrém se dá najít i to špatné a společnost Melioda nebyla vyjímkou. Jak se Elizabeth správně domnívala, blonďák byl ve škole hodně oblíbený a to hlavně u dámského osazenstva. Některé holky se po něm doslova otáčely, když procházel po chodbách, jiné mu psaly na sociální sítě a Meliodas jim čas od času i odepisoval, když měl zrovna náladu. Občas koukal do mobilu i ve chvílích, které trávil s Elizabeth a to ji mrzelo. První domněnka, co jí přišla na mysl byla samozřejmě ta, že se mu nějaká z dívek líbí a že s nějakou chce chodit. Meliodas o sobě ale tvrdil, že nikoho nemá, Elizabeth ale připadalo, že by mohl mít všechny, stačilo si jen vybrat. A taky dobře věděla, že Meliodas si toho byl také dobře vědom. Přes to si nic s žádnou z nich nezačal, Elizabeth nechápala proč. Některé z nich byly opravdu hezké a Elizabeth připadaly dokonalé. Meliodas ale tvrdil, že čeká na tu pravou. To bylo docela silné slovo pro osmnáctiletého kluka, který si akorát mohl užívat života a dopřát si dívek, kolik chtěl, ale asi měl o svém životě jinou představu.

A právě u těchto Meliodových nápadnic Elizabethina reputace rázem klesla na bod mrazu. Elizabeth to na jednu stranu chápala, na druhou ne. Sice s ním byla ve sportovním týmu a i s ním stále častěji a častěji trávila svůj čas, ale měla stejné výchozí možnosti, jako všechny ostatní dívky. Kdykoliv za ním mohly zajít a navázat konverzaci, když na to byly dost odvážné. Meliodas se dal do řeči s každým a vždycky měl dobrou náladu. Když se s ním ale dívky snažily flirtovat, taktně je umlčel. Nikdy žádnou neurazil nebo neranil, ale zkrátka celou fázi flirtování ladně obešel. Občas si nějaký ten kompliment rád vyslechl, ale nikdy je nevracel. Minimálně ne v té romantické formě. Často všechny chválil, ať už jejich práci, nebo i vzhled, a to si pak dívky braly až příliš k srdci. Jednou Meliodas před Elizabeth pochválil jedné brunetce z prváku oblečení a ona od té doby nenosila nic jiného. Meliodas si toho, zdá se, nevšiml, protože od té doby s ní nepromluvil a vůbec nijak to nekomentoval.

Elizabeth také velice rychle přišla na to, že i Diana patří mezi Meliodovy ctitelky. Neustále mu podstrojovala, a ačkoliv se z ní a Elizabeth staly kamarádky, Diana si vždycky dávala velký pozor na to, aby se Meliodas nenacházel až příliš blízko Elizabeth, pokaždé se vecpala mezi ně. Elizabeth pak čas od času kráčela s nějakým odstupem za nimi a přemýšlela, jaký pár by Meliodas s Dianou tvořili. Rozhodně by byli jedineční. Oba sportovci, zábavní, akční a silní.

Hodili by se k sobě, pomyslela si Elizabeth, zatímco zrovna kráčela celá upocená z odpoledního pátečního tréninku a před sebou měla záda Diany a Melioda. Obdivovala Dianu. Měla mnohem lepší kondičku než Elizabeth a nikdy se nezdýchala, téměř ani nezapotila. Ke konci tréninků, kdy už Elizabeth lapala po dechu a celá upocená se plazila po tělocvičně, Diana energicky poskakovala kolem a ani jednou nehekla, zatímco Elizabeth nedělala skoro nic jiného.

Elizabeth smutně pohlédla na Dianina záda. Bruneta byla dokonalá. Roztomilá s jejími dva culíky a velkýma očima, zároveň sexy s její dokonalou postavou. Excelovala v jakémkoliv sportu a i ve vědomostních předmětech na tom byla dobře. Byla milá, vtipná a přátelská, každému by s čímkoliv pomohla. Občas se ale dokázala naštvat a často o ostatích dokázala říct opravdu nehezké věci, před Meliodem se ale tak nikdy neprojevovala. Elizabeth neviděla důvod, proč by ji Meliodas také nebral více než jen kamarádku, když ona mu svou náklonnost projevovala tak okatě.

Nanatsu No Taizai High SchoolOù les histoires vivent. Découvrez maintenant