6.

514 13 1
                                    

Otvorila som dvere a vošli sme dnu. Jakub bol ako zviera a hneď v chodbe ma začal dravo bozkávať a vyzliekať ma. Vyzliekanie som mu opetovala aj ja a zrazu sme ostali obidvaja nahí. Zašepkala som Jakubovi, že či nejdeme do izby, súhlasil... Prehodil si ma cez plece a odniesol na posteľ. Neostalo to iba u bozkávania, užili sme si spolu krásnu dravú noc. ,,Jakub milujem ťa" zašepkala som. ,,Aj ja teba zlato , aj ja teba"povedal. Tie jeho slová ma tak rozžavili, že sme sa na seba vrhli už po 2×.

O mesiac neskôr:
S Jakubom sme spolu začali chodiť. Do konca sme sa k sebe aj nasťahovali. Sarah s Dominikom sa tiež stále stretávali takže sme boli taka šťastná štvorka..

O 2 mesiace neskôr:
Som tehotná ,,Jupí". O tri mesiace máme s Jakubom svadbu strašne sa na to tešíme.
Chcete vedieť kto bude krstným otcom a matkou dieťaťa? S mojej strany to to bude Sarah a s Jakubovej Dominik. Za všetko toto ďakujem tomu človeku, ktorý tam nebol keď som šla odniesť auto do opravy a Jakubovi a Dominikovi za to ,že ma zviezli. Za všetko toto môže náhoda.
O pár mesiacov sme mali s Jakubom svadbu stali sa s nás šťastný mladomanželia. Chcete vedieť kde sa odohrávala svadba a kde ma Jakub požiadal o ruku? .... o ruku ma požiadal v tom backstagi ved viete v ktorom a svadba sa tam odohrávala tiež . Hosťami boli všetci členovia labelu Milionplus💖..

O pár dní na to sa nám narodila krásna zdravá dcérka . Dali sme jej meno Emili. A teraz sme jedna veľká, krásna rodina.... Ďakujem za OSUD 🙏💖

Zaujímalo by vás pokračovanie tohto príbehu? Ak áno tak daj Like a odber na tento profil...môžeš to zdielať aj medzi svojimi priateľmi nech nas tu je čim viac...ďakujem za vašu pozornosť a prajem krásny zvyšok dňa💖💫

Požiadal ma o ruku v...:DWhere stories live. Discover now