1.

901 16 1
                                    

Rána bývajú fakt ťažké a výnimkou nebolo ani toto ráno. Obvykle cez výkendy vyspávam až do 12-stej ale dnes som vstala skôr pretože mám ešte veľa povynností. Napríklad moje pokazené auto, ktoré sa chystám odniesť do opravy už nejaký ten piatoček. Ale dosť bolo starostí hneď teraz z rána. Začneme pekne poporiadku. Napríklad tým, že si pôjdem urobiť raňajky. Veď čo by to bolo za ráno bez raňajok.

Urobila som si zalievanú kávu a moje obľúbené zapekané toasty. Raňajky som sa rozhodla zjesť na balkóne, pretože dnes je fakt krásne a bola by škoda nevyužiť takéto krásne slnečné ráno. Voľný čas som sa rozhodla využiť zavolaním mojej najlepšej kamarátke Sarah. Sarah bola vždy nabitá dobrou a pozitívnou energiou a vždy vedela zlepšiť náladu. Spolu sme dokázali prevolať aj celý deň. Po zjedených raňajkách som sa vybrala do kúpeľne umyť si zuby a osprchovať sa. V kúpeľni trávim skoro celú väčnosť. Lebo namaľovať sa, učesať a urobiť zo seba človeka zaberie nejaký ten čas. Nie žeby som bola nejaké povrchné dievča, lebo tak to nieje a nikdy nebude. Maľujem sa nie pre to aby som sa páčila chalanom, ale preto, lebo ma to bavý, rada skúšam nejaké nové veci aj čo sa týka makeupu, aj čo sa týka účesov. Keď už som namaľovaná a učesaná idem sa pozrieť do šatníka a vybrať si niečo na seba. Dnes som sa rozhodla obliecť viac tak športovo :D veď predsa nepôjdem s autom do opravy v plesových šatách nie?...

O 30 minút neskôr
Stála som pred opravou a snažila sa niekomu dovolať aby mi prišli prevziať auto. Po hodine čakania som sa rozhodla odísť a auto nechať tam.

Požiadal ma o ruku v...:DUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum