3.

469 14 0
                                    

J-Ja , S- Sarah
J: Ahoj Sarah, máš dnes čas?
S: Ahoj,jasné o čo ide Mia?
J: Dnes som stretla takích simpatuckých chalanov a pozvali ma na ich koncert.Tak som sa ťa chcela opýtať či by si somnou nešla.
S: Jasné,veľmi rada pôjdem.
J: Dobre, tak dnes večer o 19:00 pred mojou bytovkou?
S: Fajn, vidíme sa večer ahoj
J: Ahoj

Ako som dovolala so Sarah šla som sa dať dokopy a nájsť si nejaké vhodné šaty.

O 3 hodiny neskôr:
Dolaďovala som si posledné doplňky a v tom mi zavolala Sarah, že stojí pred bytovkou. Obula som sa a vybrala za Sarah. ,,WOW dnes ti to ale sekne Mia" privýtala ma Sarah. ,,Ďakujem aj ty si krásna" odpovedala som. Nasadli sme do auta a išli sme.

O 30 munút neskôr:
A sme tu! Vystúpilu sme z auta a vybrali sa ku klubu. Pred dverami stál SBSkar Rejfus. ,,18 už bolo?" Opýtal sa. ,,Áno,usmiali sme sa naňho a on nás pustil do klubu. ,,WOW tu je ale veľa ľudí" povedali sme so Sarah jednohlasne. Zamierili sme rovno k baru a objednali sme si dva drinky. Po nejakom čase k nám prišiel Jakub a pivedal, že do začiatku show je ešte veľa času . Aby sme tam iba tak nestáli pozval nás do backstagu aby nás zoznámil aj s ostatnýmu členmi labelu. Backstage bol veľmi pekný aspoň mne osobne sa veľmi páčil. Jakub nás pohostil a dolial ďalší drink. O pár minút prišiel Dominik ,,Čaute kočky"povedal. Od úplného začiatku bolo jasné, že mu Sarah padla do oka, lebo nerobil nič iné ako sledovanie a usmievanie sa na Sarah.

Požiadal ma o ruku v...:DWhere stories live. Discover now