24 | Kavga

2.4K 225 739
                                    

《¤》

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《¤》

Remus Lupin ailesine veda edip trene bindi. Dün gece dolunay olduğu için fazlaca yorgundu. Geç geldiğinden dolayı boş kompartıman da bulamamaştı. Arkadaşlarının bir tane kapmış olmasını diledi.

Biri ona "Aylak."diye seslenince arkasını döndü. James yüzündeki her zamaki sırıtışla "Gel şu kompartımandayız."dedi.

Remus arkadaşlarının yanına gidip herkesin orada olduğunu görunce gülümsedi. "Ee noeliniz nasıldı?"diye sordu. "Siz hiç ayrılmamışsınız ama."

"Keşke sen de gelebilseydin."dedi James.

"Sen neden James'lere uğramadın Remus?"diye sordu Lucy.

"Ee şeyden.."diye saçmaladı Remus. İşin aslı dolunay olduğu için gidememişti.

"Babası sıkıdır Aylak'ın."diye onu zor durumdan kurtardı Sirius.

James konuyu değişirmeye çalıştı. "Sizce April iksirde ilerleyebilmiş midir?"

Riley elindeki gazeteye bakarken "Eminim ilerlemiştir."dedi. "Bir seherbaz öldürülmüş."

James elleriyle oynamaya başladı. Gergin olduğunda hep bunu yapardı. "Babam bu işin ölüm yiyenler tarafından yapıldığını söyledi. Bakanlık kanıtlayamıyor ama."

"Ya da kanıtlamak istemiyor."dedi Sirius. "Sonuçta Sihir Bakanın kimin tarafını tuttuğu belli değil."

Riley camdan dışarı bakarken artık Dumbledore ile konuşma zamanının geldiğini biliyordu. Ama Profesor hala ortalıkta yoktu. "Şu iksir hakkında. Carrow'un kanına ihtiyacamız olacak."

"Bence o işi bugün akşam halledelim."dedi Remus. "Çünkü dersler başladıktan sonra S.B.D'lere çalışmak zorunda kalacağız."

"Hayır Aylak sen çalışacaksın."dedi James muzipçe. "Asla öyle bir hataya düşmem."

Riley gülerek kafasını cama yasladı. Dün gece evde son günleri olduğundan dolayı Elle ve Lucy ile odada yastık savaşı yapmışlardı. Bu yüzden fazlaca uykusu vardı. Trenin hızına kendini kaptırınca gözleri kapandı.

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Lucy'nin heycandan ayakları titriyordu. Hogwarts'a çoktan varmışlardı. Akşam yemeğindeydiler. Önündeki tavuğu itti kız. Masada oturan Carrow'a baktı. "Sence uyku iksirini koyabilmişler midir?"diye sordu.

Riley suyu içmeden önce konuştu. "Onlar çapulcular Lucy. Carrow'un balkabağı suyuna uyku iksiri koymada pek zorlandıklarını sanmam. "

Lucy tekrar Carrow'a baktı. Hiçbir şeyden habersiz elindeki bardağı içiyordu. Çapulcularla birlikte plan yapıp kadın balkabağı suyuna uyku iksiri eklemişlerdi. Kanını almak için gerekliydi.

Marauders And Riley QuinnWhere stories live. Discover now