~ 06. Asgard királya ~ 🔞

1.2K 115 44
                                    

~ Ha nem szeret az ember, elég lehet a csók, a gyönyör. Ha szeret: nem elég. ~

Odin elhalálozása óta két hónap telt el, mára már mindenkinek sikerült vissza szereznie az életkedvét, a hercegekkel együtt. A király egy-egy levelet hagyott fiaira, amiben leírta nekik, hogy büszke király ként, de elsősorban büszke apa ként távozott. Nem tudta eldönteni melyik fiára bízza a trónt, mert bizony mindketten megérdemelték volna. Ezért Odin Thorra és Lokira bízta a feladatod, miszerint kettőjüknek kell meg hozniuk a döntést, hogy ki lépjen apjuk, Odin Mindenek Atyja helyére. Ám se Thor, se Loki nem akarta a trónt. De Asgard nem maradhatott Király nélkül, ezért a kisebbik herceg végül úgy döntött, hogy ő lép apja helyére. Loki tudta jól, hogy ez azzal jár, hogy kevesebbet lehet velem és a kislányával, a családjával. Én, mint a felesége támogattam, és támogatom őt a mai napig. Jó király lesz belőle, és ezt Asgard polgárai is tudják. Szóval én nem bánom, hogy végül Loki úgy döntött, hogy régi álmát megvalósítja. S ezzel minden vágya beteljesül, ugyanis holnap lesz a koronázása napja.

A húgommal kettesben sétáltunk a virágokkal teli udvaron. A nap melegen süt le ránk, bőrünket finoman cirógatja, én a nyárban ezt, a kedves időt élvezem a legjobban. A fák újra zöld színben pompáznak, a fű zöldebb lett, mint volt. Mától kezdetét vette a nyár, június van, megérkezett a fórosság, amit Asgard hű népe nagy szeretettel várt.

- Sosem hittem volna, hogy egy nap, majd Loki fogja vezetni Asgardot. De persze örülök neki. Na és te, örülsz neki, drága nővérem?- nézett rám kíváncsian.

- Támogat őt mindenem, és tudom jól, hogy először miattam és Hope miatt nem akarta elvállalni a trónt. De ő is királynak született, mint Thor, tudom hogy jó király lesz, e felől nincsen kétségem. Csak...

- Csak?

- Tartok attól, hogy kevesebbet leszünk együtt, persze eddig is rengeteg dolga volt, de így most, hogy király lesz minden feladat rá hárul majd. Az idő, amit sosem szabad pazarolnunk, ki kell élveznünk minden percet együtt, hiszen ahogy Odin mondta, nem tudhatjuk mit tartogat számunkra a jövő. Reménykedem benne, hogy nem távolodunk kell egymástól.

- Ugye tudod, hogy Thor segít Lokinak mindenben, nem lesz majd egyedül. És különben is Loki odáig van érted, szemei mindig felcsillannak amikor meg pillant.
Nagyon szerelmes lehet beléd, hogy még a trónról is képes volt le mondani.

- Igen, tényleg lemondott róla. De én voltam az, aki biztatta, hogy vállalja el, ha már Thor sem akar az apjuk helyére lépni, akkor legalább Lokinak lehetne annyi esze, hogy ő lép az apjuk helyére. Ahogy mondogattam neki ő is belátta, hogy igazam van, és bizony holnap már ő lesz Asgard királya.

- Te pedig, Asgard királynéja!- mosolyodott el, majd oldalba bökött nevetve. - Nézd, ott jön a királyod lóháton.- mutatott a közeledő Loki irányába, aki az istállóból tartott felénk.

Loki lóháton olyan volt, mint egy igazi szőke herceg, de inkább ezt a szerepet hagyjuk meg a fivérének Thornak.

- Hölgyeim!- köszöntött minket kedves hangnemben a férjem. - Elvihetlek magammal egy csodás helyre, kedvesem?

- Drágám, én nem számítottam rád. Azt hittem ma is fontos ügyeket kell intézned, ezért is csináltam programot a húgommal.- pillantottam Helánára, ő csak szélesen vigyorgott.

- Ne haragudj rám, nővérkém! Loki megkért, hogy hozzalak el ide, közvetlen az istálló elé. Észre sem vetted, hogy az udvarból, idáig elsétáltunk.- kuncogott fel.
- Na én megyek is. Jó szórakozást nektek!- kacsintott rám, és visszaindult a palotába.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 10, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

 𝐓𝐇𝐄 𝐔𝐍𝐁𝐄𝐀𝐓𝐀𝐁𝐋𝐄Where stories live. Discover now