5. Část

5 0 0
                                    

Ráno se probudím, zahlédnu pootevřénýma očima Nici jak stojí u onka, kde jsou závěsy zatažené.
,,Proč jsou zatažené? " zeptám se rozespale.
,,Protože se dnešním dnem stáváš upírkou, postupně budeš citlivá na slunce, až do toho bodu kdy ti bude slunce pálit kůži, ale vše se dozvíš dnes večer na plese" řekla klidným hlasem a já hned na to znovu usla.

*Sedmá hodina večer*
Už bylo sedm hodin, slunce začalo pomalu ale jistě zalézat, takže popálení jsem se bát nemusela.
Nici mě celý den připravovala na dnešní ples. Mám na sobě černé šaty, které mám od prsou k pasu uplé, obsipané stříbrmými kamínky.
Sukni mám volnou dosahující do půli lítek a načechranou bez jakýkoliv ozdob. Měla jsem černé lodičky na úzkém podpatku. Makeup jsem měla lehký, až na oči které byli výrazné. Vlasy jsem měla lehce navlněné.

,,Vypadáš nádherně" řekla mi Nici s úsměvem na tváři.
,,Děkuju, ale takhle jsi musela vypadat i ty při přijmacím plesu" odvětila jsem jej touto větou.
,,Pro mě žádný přímací ples nebyl" skopila Nici pohled ,,Jelikož jsem byla proměněna dříve a ne přirozeně tak jako ty" podívala se na mě s lehkým náznakem úsměvu ,,Tohle je náš večer, večer upířích sester" řekla jsem a myslela jsem to stoprocentně vážně.

Bylo už 9 večer, slunce už zapadlo úplně, takže jsme se já a Nici vydali k autu co pro nás přijelo, ale ještě před tím než jsem nasedla, políbila jsem mámu na tvář a pošeptala ,,Neboj se o mě, dnes se vrátíme, nic se nezmění a nic nás nerozdělí" odtáhla jsem se a pomalu nastoupila vedle Nici do auta.
Když jsme dorazili k obrovské budově, kde se shromažďovalo spoustu lidí (upírů). Zhluboka jsem se nadechla, v tu chvíli jsem ucítila jak mě Nici drží za ruku, zvedla jsem pohled k ní a usmála se. Řidič nám otevřel dveře od auta a my postupně vystoupili.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 13, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

TajemnáWhere stories live. Discover now