1. Část

54 2 1
                                    

Zdravím, mám normální život, který se obratem změní. Jsem Nina Scoulová,  chodím na střední školu v třeťáku. Žiju v Parlii, mám spoustu přátel, mámu která mě miluje, měla jsem ještě tátu a dvojče Nici, ale oba umřeli před rokem při autonehodě.

Jsem hnědovlasá 17ti letá holka, hebené a přiměřeně vysoké postavy.

Ráno mne probudí paprsky světla co mi přes okno svítili přímo do obličeje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ráno mne probudí paprsky světla co mi přes okno svítili přímo do obličeje. Pomalu otvírám oči které si náhle promnu a vstanu, dojdu do kuchyně kde zahlédnu mamku u stolku s počítačem a pracuje, usměju se
sama pro sebe a jdu si do lednice pro
jogurt, po cestě si vezmu lžíci a putuju ke stolku za mamkou. Popřeju jí dobré ráno, mamka mě též a vrhnu se na jogurt.
Je pátek ťricátého prvního června. Musíme zbalit všechny naše věci, protože v neděli je odvezeme do našeho nového domova v městě Luisia, které je dvěstě padesát šest kilometrů vzdálené od Parlii.
Byla jsem tam zatím pouze jednou, podívat se na ten dům, je nádherný, obrovský, s velikým bazénem na zahradě a výřivkou v obýváku a ano stálo to hodně peněz, ale my ty peníze nevyužijeme lépe.
Myslím že už bylo načase, abychom někde začali odznova, mamka si to po všem trápení zaslouží, zaslouží si být šťastná.
Jdu po schodech do pokoje, po cestě narazím na pokoj mé sestry Nici, která umřela, pomalu jsem vešla dovnitř, prohlížela si fotky v rámečkách, byla šťastný dítě, neustále se usmívala, milovala jsem jí, sedla jsem si na postel, když v to vešla i moje mamka.

,,Co tu děláš? " zeptala se mě mamka smutně

,,Budeme balit i jejich věci?" Odpověděla jsem jí otázkou

,,Nejspíše bychom měli, aby to tady měli budoucí majitelé volné, a nechci se uplně rozloučit, protože aspoň tyto věci mi dávají pocit že tu ještě je, i když už není" řekla mamka, už se neudržela a po tváři jí tekla jedna slza za druhou

Bolelo mě takhle vidět mámu, tak jsem jí jen obejmula, a pošeptala jí, ona tě milovala, to jí trochu
uklidnilo, za chvilku odešla a já také.
Udělala jsem si ranní hygienu, převlékla se, a zbalila si 90% oblečení do krabic, musím říct, zabralo mi to asi 2 hodiny. Po té jsem si zabalila učení, kosmetiku, a co bylo potřeba, nechala jsem si vybalené zatím
pouze věci, co budu do neděle ještě potřebovat, a než jsem se nadála, už bylo 7 hodin večer.
Vešla jsem do kuchyně, kde byla máma.
,

,mami?" promluvila jsem

,,Ano zlatíčko?" odpověděla

,,Víš... Myslela jsem... " na chvilku
jsem se odmlčela ,,když jsme tu ten poslední víkend, zda bych nemohla někam na zábavu? Prosím" domluvila jsem na jediný nádech.

Mama se na mě podívala ,,sice s tím moc nesouhlasím, ale ano můžeš,
je to tvůj poslední víkend tady, tak si ho užij, doma buď do 12" domluvila a usmála se na mě.

Já s radostí vyběhla do pokoje, převlékla se a napsala mé kamarádce
Lili, která má auto a pojede semnou. Vzala jsem si na sebe černé uplé
džíny s vysokým pasem, černý croptop, černé botasky a vlasy si nechala rozpuštěné, sahali mi do půlky zad, mobil jsem si dala do
zadní kapsy džínů.
Za 10 minut tu Lili už byla, tak jsem seběhla schody, dala mamce pusu do vlasů a běžela k autu.
Cesta byla celkem klidná, ani se mě moc nevyptávala na to že se stěhuju. Za chvilku jsme tam byli, jo, jako vždy tam bylo narváno, hudba hrála nahlas, ale to je to co mám ráda.
...
Dost jsem toho vypila, asi 7 panáků Finský vodky, 3 zelený a 8 Jacka, nebylo mi zle od žaludku, ale už jsem nedokázala chodit rovně, tak jsem se rozhodla jít na čerstvej vzduch.
Sedla jsem si venku na lavičku, zapálila si cigaretu, a rozhlížela se, kolem bylo jen spoustu opilích puberťáků, ale v dáli jsem zahlédla jednu známou tvář, Nici! Jakmile jsem se tam podívala znovu, nebyla tam, sakra, asi jsem toho fakt vypila hodně, koukla jsem se na telefon kolik je hodin, a bylo 23:11, je na čase jet domu, sehnala jsem Lili která mě odvezla domu.
Jakmile jsem dorazila domu, vyběhla jsem schody a padla do postele, nenemáhala jsem se převlíkáním a rovnou usla.
...

,,vstávej! Musíme balit" slyším když se probouzím, sakra tak strašně mě bolí hlava, neměla jsem včera tak pít, pak jsem si ale vzpomněla co jsem viděla, nebo neviděla? Opravdu nevím.

Vstala jsem, udělala ranní hygienu, převlékla se a šla jsem směrem do kuchyně, kde nádherně voněli palačinky, sedla jsem si ke stolu, mamka měla skvělou náladu, a já se rozhodla jí to říct.

,,Mami? Včera se něco stalo... "

,,Co se stalo?!" přerušila mě matka.

,,Když jsem si šla z party ven zapálit, zahlédla jsem na chvilku Nici... "

,,Cože? Jako viděla jako člověka nebo jen představovala?" řekla mamka roztřeseným hlasem.

,,Mami neřeš to, pila jsem, nejspíše se mi to jen zdálo, to je jedno, jen jsem chtěla aby jsi to věděla... " řekla jsem kolísavím hlasem.

,,Zlatíčko, to je dobrý, jsem ráda že jsi mi to řekla, a to že jsi pila, ti projednou prominu, přece jenom to byla tvoje poslední párty tady" řekla máma už klidným hlasem a podala mi talíř s palačinkami.

Když jsem dojedla, pomohla jsem mamce zabalit už jen drobnosti co byli potřeba zabalit, potom jsem si lehla do postele a koukala na filmy dokud jsem neusla.
...

Sakra co to je za hluk! Nadává moje podvědomí když se probouzím, pak si ale uvědomím, že dnes se stěhujeme, rychle jsem vylétla z postele.
Převlékla jsem se, dobalila zbytek a šla za mamkou jí pomoct nakládat věci do menšího náklaďáku.
Když bylo vše naloženo, dali jsme řidiči adresu, a pul hodinky na to jsme vyjeli ja a mamka.
...

Celou cestu jsem prospala, cesta uběla jako bych luskla prstem.
Přijíždíme k domu, je to nádhera, mamka zaparkovala na naše mini parkoviště pro 3 auta.
Pán nám pomohl vybalit a rozmístit nábytek po domě, drobnosti jsme s mamkou už rozmístili samy.
Můj pokoj byl nádherný, bylo to moje království, jakmile jsem to měla hotové, rozhodla jsem se tu kolem porozhlídnout, zjistila jsem, že bydlíme v bohaté části města a že tu nikoho neznám.
Šla jsem cestičkou kolem spoustu podobných a drahých domů, až jsem narazila na neznámí les.
Vešla jsem tedy tam, bylo to zvláštní, panoval tam tichý klid, ale vypadalo to tam krásně, asi moje nejoblíbenější místo. Šla jsem dál, až jsem našla lavičku, kde seděl nějaký kluk, když si všiml že tam jsem, lekl se, wow, měl krátké blond vlasy a modné oči, nikdy jsem neviděla pohlednějšího kluka.
Omluvila jsem se, on řekl že spěchá a odešel, já tam ještě chvíli seděla a potom jsem šla domu, kde jsem si dala sprchu, noční hygienu a pujdu spát.

TajemnáWhere stories live. Discover now