Selekce RPG

31 3 5
                                    

Jméno a Příjmení: America Black

Věk: 17 let

Výška: 157 cm

Váha: 52 kg

Pohlaví: Dívka

Povaha:
Jde o soběstačnou, tajemnou a uzavřenou mladou holku. Má svoji hlavu a stojí si za svými názory a když jí do toho někdo kecá, většinou skončí mu vynadá. Její respekt a důvěra patří jen několika málo lidem, a docela trvá, než si ho vypěstujete. Vypadá, že už snad ani nevěří na lásku, ale to je jen velmi tvrdá skořápka, kterou si za těch pár let vypěstovala díky všem kolem ní. Doopravdy se pod tou slupkou schovává ještě dost pocitů, ty ale v nejbližší době nenechá vyplout na povrch.

Zájmy, dovednosti:
Hraje na klavír, kytaru, ukulele, housle, violu, violoncello a taky zpívá. I když doma mají knih málo, moc ráda čte.

Provincie: Seferad

Kasta: Pátá

Povolání: Hudebnice

Něco o:
Domácí zvířátko v životě neměla, protože by ho neuživila.
Matka - Mary Black 36 let
Otec - Dean Black 39 let
Starší Sestra - Grace Willows 18 let
Mladší Sestra - Verona Black 13 let
Starší bratr - Harry Black 18 let
Mladší Bratr - Jay Black 10 let
Když jí bylo 7, začala hrát na klavír. Když jí bylo 9, začala hrát na housle, violu a violoncello. Když jí bylo 11, začala hrát na kytaru a ukulele. Už ve 13ti letech začala koncertovat s matkou na večírcích a párty, které pořádaly lidi z druhých kast. Ve čtrnácti už ji matka nechala, ať hraje sama a ona jen zpívala. Takhle hrály rok a v patnácti začala hrát i zpívat sama, matka s ní ani nejezdila. Teď má akorát zakázek, takže vydělává dost peněz, aby s rodinou neskončili na ulici.
Nenávidí kastovní systém, ale nedává to najevo.
Do Selekce ji donutila matka. Jak už bylo řečeno, nejprve musí člověka poznat do hloubky, až pak se může začít něco dít. Teď na prince pohlíží jako na někoho, kdo podporuje to, aby byli lidé rozděleni.
Ve svém šatníku má normální věci na každý den, jen pár hezkých kousků na neobyčejné události.

Vzhled:

Anonym006

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Anonym006

Moje RPG PřihláškyOnde as histórias ganham vida. Descobre agora