8. Rész-Barátkozzunk 1/2

579 34 15
                                    

Az előző részben történt:
Bekötöttük az öveinket, majd ezúttal én fogtam rá Adrien kezére, majd összeszorítottam a szememet, és vártam, hogy földet érjunk.

Így visszagondolva ez az út olyan álomszerűnek tűnik.
–———————————————–

Mikor kiléptünk a reptérről a szemem elé tárult...a tömeg... Igen, hatalmas tömeg, embek mindenhol, azt hittem, hogy eltipornak, mikor Adrien megragadta a karom és határozottan megindult én nem győztem bocsánatot kérni azoktól, akiket arrébb lökött, bár nem hiszem hogy értették.
Pár perc múlva újra kaptam levegőt, ugyanis kifurakodtunk a tömegből, majd Adrien már jól ismert testőre kinyitotta nekünk a limuzin ajtaját, mi pedig beültünk hátra. A szállás fele(a szállás enyha kifejezés, konkrét villába mentünk), ami a  tengerpart közelében volt, végig a tájat pásztáztam. Valami eszméletlenül gyönyörű volt, először egy erdőn mentünk keresztül, majd áthaladtunk egy dimbes-dombos zöld területen, majd végül a hegyek közül kiérve megpillantottam a tengert. Életeben nem láttam még ilyen szépet!

-Adrien, néézd! Ott a tenger!-lökdöstem, mire hajlandó volt felnézni a telefonjából.

-Tudom Mari, mindig itt van, nem megy az sehova...-forgatta a szemét, najd visszamerült a kütyüjébe.

Kissé sikerült lelomboznia, de ettől függetlenül továbbra is az ablakra tapadva figyeltem a mellettem elsuhanó fák sokaságát.
Mikor megérkeztünk, még mindig azon agyaltam, hogy mi lehet Adriennel. Nem szokott így viselkedni. Lehet, hogy ezen az úton fogom meglátni, hogy ki is ő valójában? Remélem nem fogok csalódni benne...

-Kisasszony, erre tessék, megmutatom a szobáját-nyitott ajtót nekem egy fiatalember, majd elvette a táskáimat, és elindult az emeletre, így nagyon időm sem volt megnézni az "Agreste rezidenciát" csak annyit láttam belőle, hogy szép és tágas.

-Ez lenne az elnöki szoba?-kérdeztem meglepetten, mikor az előttem haladó személyzeti tag bevezetett az ezel szerint nekem fenntartott szobába. Egyszerűen meseszép volt, a szobában a piros és a fehér voltak a domináló színek és a nagy ablakok miatt világos volt a térség.

-Nem kisasszony, ez a maga szobája lesz, amíg itt tartózkodik. Ha megengedi, körbekisérném a házban.

-Rendben, de szerintem tegeződjünk, Marinette vagyok, de hívjon csak Marinak-nyújtottam kezet, amit ő elfogadott, és bemutatkozott.

-Az én nevem Sebastian, de Sebnek szoktak becézni. Nos akkor Mari, megmutatom neked a házat. A szobához tartozik egy fürdőszoba és egy gardrób, az étkező a földszinten van a bejárat mellett jobbra, a személyzet szállása ugyanott balra, ha bármire szükséged lenne, csak csöngess a szobádból, vagy egyszerűen kopogj be. Adrien úrfi szobája 2 szobával arrébb található, viszont a mellette lévő szobába soha ne menj be, az Mr. Agreste dolgozószobája. Van esetleg bármi kérdésed?-mosolygott rám bíztatóan Seb. Igazából majdnemhogy velünk egykorú lehet, körübelül 18-19 évesnek mondanám.

-Igen lenne. A személyzettel lehet barátkozni?-villantottam egy 1000 Wattos mosolyt. Valamiért megbízom benne.

-Neked lehet Mari-nevetett fel jóízűen. Hát igen, ez is egy elég abszurd szituáció, de szerencsére egy rendes srácról volt szó, így jól reagálta le ezt az egészet- Ha kipakoltál és berendezkedtél, van kedved kimenni a kertbe? Szívesen körbevezetlek ott is, lassan úgy is végetér a munkaidőm, úgyhogy addigra levehetem ezt a kényelmetlen egyenruhát.

-Nagyon szívesen, köszönöm Seb!

-Ha kész vagy, tudod hol találsz-itett majd lesietett a lépcsőn. 

Fél óra pakolászás után bekopogtam Adrienhez, ugyanis eszembe jutott, hogy eredetileg miért is jöttem ide.

-Mi van, ki az már?-ordított a zárt ajtón keresztül.

-Izé...én vagyok az, Mari-motyogtam megilletődve. Mi az isten történt vele? Mitől lett ilyen goromba hirtelen? A repülőn még minden rendben volt. Merengésemből az ajtónyílás zökkentett ki, ami miatt kissé megugrottam.

-Ne haragudj Mari, nem tudtam, hogy te vagy az, mit szeretnél?-mondta sokkal nyugodtabb hangon.

Hogy tud egyik pillanatról a másikra flegmából kedvessé váltani? Végülis lehet, hogy skizofrén. Ügyes vagy Mari, eljöttél egy skizofrénnel egy évre az isten tudja hova, csak mert bele vagy esve.

-Marinette!?! Minden rendben?

-Ja ,persze! Csak azt akartam kérdezni, hogy van-e esetleg egy üres dolgozószoba. Jól jönne, ha már tényleg ruhát tervezni jöttem ide.-forgattam meg a szememet én is. Ezt a játékot ketten is játszhatjuk Ardien...

-Persze, ha gondolod beköltözhetsz apu dolgozószobájába.-idult meg a mellette lévő szoba ajtaja felé.

-Nem!-kiálottam fel hirtelen, ami miatt Adrien egy kis időre lemernedt-Seb azt mondta, hogy oda soha nem lehet bemenni!

-Seb? Ki az a Seb?-értetlenkedett Adrien. Nem tudja hogy Seb a saját alkalnazottja? Már éppen válaszolni akartam, mikor egy hang mögülem megtette ezt helyettem.

-Én vagyok Seb.-szólt ,majd mellém lépett.- Minden rendben Mari, kiáltást hallottam.

-Jaa, persze, csak szóltam Adriennek, hogy nem szeretnék az apja dolgozószobájában ruhát tervezni, mert azt mondtad ,hogy oda nem lehet bemenni.-magyarázkodtam, mert komolyan aggódást láttam a szemeiben.

-Értem, ezek szerint minden rendben van. Egyébként kész vagy, mehetünk?-állt félre utat adva nekem.

-Persze, mégegyszer köszi, Seb.-indultam volna utána, de Adrien, aki eddig csak kapkodta köztünk a tekintetét megszólalt, sőt inkább elordította magát.

-Mi a szent sz@r folyik itt? Honnan ismeritek egymást? Hova mentek? Miért hallgatsz rá Mari miközben engem évek óta ismersz? És te miért nem vagy egyenruhában?-akadt ki teljesen Ardien.

-Sebbel elmegyünk sétálni a kertbe, mivel valaki a reptér óta hozzám se szól és nem mutatott meg semmit, ezért ő az, aki körbevezet a birtokon. Sebnek lejárt a műszakja, ezért nincs rajta egyenruha. Megfelel a válaszom? Engedelmével én most megnézném a kertet.-miután ezt elhadartam kiviharzottam a helyiségből.

^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^
HEYHO BABÁIM! Mivel itthon leszek, végre lesz időm részeket írni, úgyhogy meghoztam ezt a kis szösszenetet is. (Esetleges helyesírási hibákért elnézést  hajnal 3 van jelenleg, ezért nem teljesen fog az agyam)
Ha tetszett, márpedig remélem hogy így van, akkor nyomj egy Vote-t kérlek.
Legyen szép napotok, kitartást otthon!😽
^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^

MLB-Nyaralás/Befejezett/Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora