6.rész-Felszállás!

571 33 12
                                    

Reggel az ébresztőm hangjára keltem. Idegtépő egy hangja van, de most az egyszer szinte kiugrottam az ágyamból örömömben. Hát ez a nap is eljött. Ma indulunk!!! Hát nem csodálatos?
-TIKKI!! ÉÉBRESZTŐŐ~Tudod milyen nap van ma?
-Vasárnap? -nyöszörögte fáradtan a kwamim.
-Nade még milyen vasárnap?! Ma indulunk! Hozok neked sütit! -azzal a lendülettel lerohantam a konyhába, majd vissza.
-Nem gondolod, hogy kicsit korán keltél? Mari hajnali 6 óra van! Csak 9kor indultok, ráadasul érted jönnek. Ki is készítetted, hogy mibe mész, hajat is mostál... -sorolta Tikki.
-Lehet, hogy igazad van... De biztos ami biztos felkeltem. Még mindig jobb, mintha elaludtam volna. Még átnézem, hogy mindem megvan-e! De először is, fogat mosok! Készülődős zene on!
(My personal toplist, anti kpopperek bocsi)
1. The Boyz- No air.
2. Blackpink-Playing with fire
3. Winner-Millions
4. EXO- Ko ko bop
5. BTS-DNA
6. Twice-Fancy
7. Got7-Just Right
8. Seventeen-Chocolate
9. VAV-Seniorita
10.Jonghyun-Shinin'(Rest in peace legend)
Igen, csupa szerelmes szám, illik a hangulatomhoz.

~Time skip~

Csöngettek. Lesiettem a lépcsőn, de először csekkoltam magam utoljára a tükörben. Kibontott haj, natúr smink, ezzel az outfittel... Na, ma egész jól nézek ki.

Kinyitottam az ajtót és Adrien állt ott, háta mögött egy fekete limuzinnal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kinyitottam az ajtót és Adrien állt ott, háta mögött egy fekete limuzinnal. Arcán meglepődöttség jeleit észleltem, gondolom a hajam miatt. "Vajon szerinte bénán nézek ki?" gondoltam magamban, de gyorsan elhesegettem ezt a rémképet, és inkább végignéztem a fiún. Szőke haját fújta a szél, arcáról levakarhatatlan volt az ezer wattos mosoly, szemei pedig csak úgy ragyogtak a kora reggeli félhomályban. Magyarul Adrien ott állt az ajtóban.

-Szia Mari, hű, jól nézel ki-köszönt a tarkóját vakargatva.

-Szia Adrien, izé köszönöm-intettem neki pironkodva, majd arrébb álltam, hogy be tudjon jönni-Kérsz esetleg egy kávét, vagy valami péksütit?

-Nem, köszönöm, igazság szerint lassan indulnunk kellene, mert nagy lesz a reptéren a sor.

-Oh, rendben, elköszönök anyuéktól és hozom a cuccom.

-Hagyd csak, majd kiviszem a táskáidat én-nyúlt először a bőröndömért, majd a kistáskámért.

-AZT NE!-szóltam mikor az oldaltáskámat vette a kezébe, ám kicsit megszeppent, úgyhogy korrigáltam magam-mármint izé...köszönöm a segítséget nagyon kedves tőled, de a kistáskát majd viszem én, mert sérülékeny dolgok vannak benne.-tettem hozzá zavartan. Természetesen Tikkire gondoltam. Nem akarom, hogy még véletlenül is bármi baja essen.

-Oh, persze, értem bocsánat.-odaadta a táskámat, majd kivitte a bőröndöm, mire Tikki kirepült a táskámból.

-Mi volt ez?

-Sajnálom, hogy így ráordítottam szegényre, de még neki sem tudnám megbocsátani, ha megsérülnél.-magyarázkodtam, majd elindultam a konyha felé, hogy elbúcsúzzak a szüleimtől.
Pár perc után kissé szomorúan, mégis izgatottan léptem ki a pékség ajtaján.

Adrien kinyitotta nekem a Limuzin ajtaját, majd miután ő beült mellém megindultunk a reptér felé. Már tűkön ültem az izgalomtól, ezért szerencsére nem volt hosszú a reptérig vezető út. Viszont a reptéren elég sokáig kellett várakozni, szerintem már az őrületbe kergettem Adrient a folyamatos kérdéseimmel.

Miután sikeresen becsekkoltunk, felültünk a gépre. Sose hittem volna, hogy ilyen jó utam lesz...

|¶|¶|¶|¶|¶|¶|¶|¶|¶|¶|¶|¶|¶|

Hellokaa, visszatértem egy újabb résszel, sajnos ez rövidebb lett mint a többi, de cserébe a kövi résznél sokat lehet majd fangörcsölni😘

MLB-Nyaralás/Befejezett/Where stories live. Discover now