Geçmişini Unut Artık, Senin Geleceğin Burada.

4.1K 78 4
                                    

Babasını öldüren adamla evlenmek zorunda kalan Sibel her ne kadar Ramo'ya önceden aşık olsa da çılgına dönmüştü. Neco ise Ramo'nun evinde esirken gördüğü kızkardeşi Fatoş ile evlenmeye hiçte yoğun bir tepki göstermemişti. Hem ailenin başına geçmek istiyordu, hem de bu evlilikle birlikte Boz'u sinir edecek bir fırsat geçecekti eline. Bir kenar mahalle kızıyla yaptığı yalandan evliliğin kendi hayatında pek bir değişime yol açmayacağını düşünse de, çok yanılıyordu.

Sabah olduğunda nikah memurunun gelmesine yakın evin kamerasından arka bahcedeki Boz'u gören Neco gidip Boz'u yakaladıktan sonra adamlarına "paketlemelerini" söylemişti. Ve içeri girip hayatını değiştirecek imzayı atmıştı.

Akşam olduğunda Fatoş artık Sibel'in odasında değil, Neco'nun odasındaydı. Neco odaya girip kapıyı kitlediğinde korku ve şaşkınlık içinde ayağa fırladı Fatoş.

- Hey hey napiyosun sen aç şu kapıyı çık odadan çabuk
- Sen kimi kimin evinden kovuyorsun kızım? Bak burası benim evim, bu yatakta benim yatağım. Ve ben bu gece bu yatakta uyuyacağım. Ha sen istersen yerde yat.

Ellerini başının iki tarafına koyan Fatoş delirmemek için zor tutuyordu kendini. Resmen artık bu adamla bırak aynı çatıyı sürekli aynı odanın içinde kalacağı gerçeğini sindirmeye çalışıyordu ki; karşısındaki adam birden üstünü çıkardı. Fatoş bir anlığına duraksadı. Adam yakışıklıydı, çekiciydi ve inanılmaz derecede seksiydi. Ama konumuz bu değildi. Hemen toparlanıp arkasını döndü Fatoş. Onun sevdiği biri vardı ve bu psikopata bir sey hissedemezdi, en ufak bir sey bile. Neco ise başını alaycı şekilde iki yana sallayarak yatağa girdi ve uykuya daldı.

Sabaha kadar gözüne bir damla uyku girmemişti Fatoş'un. Koltukta oturmuş Neco'ya bakıyordu. Bundan sonra ne olacağını, Boz'u, kendisini ve ailesini düşünmeden duramıyordu. Odadan çıkmak istiyordu artık. Usulca yatağa doğru yaklaşıp yastığın altından anahtarı almak istediğinde Neco birden kolundan tutup yapıştırdı Fatoşu yatağa, yanıbaşına.

Fatoş "bırak beni Neco avazım çıktığı kadar bağırırım bırak" diyerek kurtulmaya çalışsa da adam kendinden emin şekilde "bağır, annem gelip seni mi kurtaracak? Dedem karı koca odasına mı girecek? Bağır hadi." diyordu. Haklıydı. Bu evde yapayalnızdı. Kendi kendini korumaktan başka çaresi yoktu. Ama o da bu dengesiz adam karşısında oldukça zordu. Neco Fatoşu kendisine yaklaştırdıkça Fatoşun kalbi hızla çarpmaya başladı. Korkudan mı, heyecandan mı tartışılır. Ama yüreği ağzında atıyordu sanki. Kendisine yemyeşil gözleriyle bakan kıza "O geçmişini unut artık, bak senin geleceğin burada" diye fısıldadı Neco. Ve birden bıraktı Fatoş'u.

Fatoş yerinden usulca kalktı. Kabullenmek istemese de gerçekleri duymak canını yakmıştı. Artık kendisi de geleceği de buradaydı, Neco'yla...

Umarım beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı bekliyorum! 🖤

NecFat - Gecmisini Unut Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin