BÖLÜM 17 "KANATLARI SARILMIŞ KIRLANGIÇ"

1K 321 164
                                    


Multimedya- Mehmet Erdem "Acıyı sevmek olur mu?"



Bölüm ithafı ♥️ @FatmaSnmez310 rumelikizi98

Bölüm ithafları sırayla geliyor mor menekşelerim♥️

İyi okumalar💫




İnstagram : guz_syhs

"Onun kalbi başkası için attığında sizinki durur

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Onun kalbi başkası için attığında sizinki durur."
Cemal Süreya









                GÜZ SAYHASI - BÖLÜM 17

         "KANATLARI SARILMIŞ KIRLANGIÇ"

                                  [ Köy - 2013 ]

Saatler zaman kavramını yitirdiğinden beri, adına ömür denen mahkemede yargılamıştı yitip giden senelerini

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Saatler zaman kavramını yitirdiğinden beri, adına ömür denen mahkemede yargılamıştı yitip giden senelerini. Ne kendini haklı çıkarabilmişti yıllarca ne de başkasında suç bulabilmişti. Bu yaşadıklarının, kötü karakteri peki kimdi? Sevmediği adama zorla veren babası mıydı? Yoksa şu an son nefesini veren adam mı?

"Dokunmayacaktın!"

Acısı sesine yansıyordu kadının. Evin kapısını usulca açtığında ılık bir rüzgarın esintisini tüm bedeninde hissetti. Tüm duyguları namlunun ucundaydı ve o tetiğe bastığında hepsi ardı ardına kaybolmuştu. İçinde barındırdığı duygular onu karmaşıklığa sürüklüyordu. İçine çektiği nefesini havaya tekrar iade ederken, ömrünü tükettiği köye nemli gözlerle baktı. Ne çok acılar gelip geçmişti ömrünün hazin baharında. Tükenen sadece ömür değildi;bazen sözlerde tükeniyordu kelimelerin yetmediği yerde, bazense söylenmeyen tek bir söz.

Tek tek açılan ışıklarda gezdirdi bakışlarını. İnsanların endişeli bakışları arasında kapının eşiğine oturmuş bir vaziyette olacakları bekliyordu. Tıpkı ölümü bekler gibi.

~GÜZ SAYHASI~Where stories live. Discover now