Bölüm 4 "SEVGİ NEYDİ"

2.8K 873 944
                                    


Sevgi neydi - Jehan Barbur



 Sevgi neydi - Jehan Barbur

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



        




GÜZ SAYHASI - BÖLÜM 4
           
               "SEVGİ NEYDİ"

                                [ Köy - 2013 ]

Kış olmasına rağmen hava o gün açık ve güneşliydi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Kış olmasına rağmen hava o gün açık ve güneşliydi. Serin ve mis gibi bir hava vardı.

Feride iş yerinde ruh gibiydi. Aklı hala o gecedeydi o gece gördüklerini bir türlü unutamıyordu, mola vaktinde yukarıya çıkarken Nazlı, Feride' nin kolundan tutup mescit denilen odaya götürdü.

Nazlı "Defalarca aradım seni, neden açmadın ve mesajlarıma geri dönüş sağlamadın ?o gece neler oldu anlatsana!" dedi heyecanlı bir ses tonuyla.

"Hiç," dedi Feride, iç çekerken.

"Nasıl hiç Feride,ne oldu?" dedi meraklı gözlerle.

"Ben artık yoruldum Nazlı, o gece beni Elvan ile öpüştüğünü göstermek için çağırmış," dedi elleriyle oynayarak sağa sola bakıyordu.

"Elvan ile mi öpüştü çok saçma,nasıl olur ya!"dedi Nazlı, yüzündeki şaşkınlık ifadesiyle.

"Boş ver, olmayacak bir şeydi, saçma düşlere kapıldım ama kendime geldim böyle olması her ikimiz içinde iyi oldu,"dedi sesindeki kırgınlıkla.

Nazlı,Feride' ye sarılırken arkadaşının omuzunda ağladı Feride.

Kaderine küsen bir kızdı Feride. Hayatın cilvesini değil sillesini yaşadı. Kaybettikleri, acıları, umutsuzluğu ... Hiçbir zaman karamsar olmamıştı fakat hayat ona her şeyi öğretiyordu.

Nazlı, arkadaşını sakinleştirdikten sonra "Feride , ya bu gördüklerin Elvan' ın oyunu ise ben Elvan' dan her şeyi beklerim."

"Öyle olsa bile Baran onu öptü o gece vakti benim canımı yaktı," dedi öfkeli gözleriyle devam etti sözlerine "Benim için başlamayan bir rüyanın sonuydu ve ben uyandım."

~GÜZ SAYHASI~Where stories live. Discover now