LOTTO

144 13 3
                                    


“We going crazy my lucky lady
The day will be remembered once again”

“We going crazy my lucky ladyThe day will be remembered once again”

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


                  — Nu te întrista Chen, lumea mai pierde. Se amuză Kai învârtind teancul de bani dintr-o mâna în alta.

                  Chen oftă prelung. Își pironi capul pe spate deranjat de faptul că tocmai pierduse banii la jocul de poker, în fața lui Xiumin.

                 — Îți pot cumpăra un pahar de soju, așa că nu îți fă griji. Îl asigură Xiumin cu ironie în ton.

                Chen se ridică de pe scaun împingând nervos păharele care îl înconjurau. O domnișoară brunetă, cu chipul mascat pe jumătate de o mască de porțelan cu model dantelat, tresări. Mânuțele mici și firave trăgeau jetoanele lângă ea. Chen o observă, avea nevoie să își limpezească mintea așa că o cuprinse de încheietură trăgându-i corpul înspre acesta.

                — Tu vii cu mine!

                Kai își împinse ochii peste cap scârbit de atitudinea lui Chen. Îi era chiar atât de greu să accepte că a pierdut la ceva? Gândi acesta. Își deschise sacoul de catifea roșie prinzând un teanc de bani între palme și râzând pe înfundate. Încântarea care îl stăvili înăuntru era imensă. Deși nu el îl învinse pe Chen sr bucura să îl vadă roșu de mânie.

                 — Sunteți doi tâmpiți! A exclamat Baekhyun râzând,apoi sorbi prelung din paharul cu whiskey și ridicându-se de la masă.

                  Privi în jur asigurându-se că nu îl urmează nimeni. Traversă hala luminată de câteva leduri până în partea nordică păzită de două uși metalice. Înainte aici obișnuia să fie un abator, dar băieții îl transformaseră în cea mai profitabilă piață neagră de trafic de persoane. Baekhyun se opri în fața acestora parcă meditând asupra cuvintelor pe care urma să le spună. Edită inițial, dar într-un final coborâ maneta așteptând ca ușile să se retragă de o parte în alta.

                 

                 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ETERNAL STORIES *Kpop mv inspired stories*Where stories live. Discover now