Kapitel 22

3.9K 40 19
                                    

Lördagen börjar tidigt med att väckarklockan ringer klockan 7. Xander har fortfarande inte sagt vad vi ska göra idag förutom att han skulle hämta mig klockan 8. Vad är det som vi ska göra som är så pass tidigt på morgonen? Med sega steg går jag upp till garderoben och sätter på mig bikini samt T-shirt och shorts över, ännu ett direktiv från Xander. Efter att jag borstat tänderna får jag ett sms från Xander som säger att han är utanför.

"Hej" Säger jag med ett leende när jag sätter i bilen. Jag lutar mig mot honom och kysser honom, länge.

"Hej" Säger han med ett stort leende efter kyssen. Han börjar sedan köra.

"Vart ska vi?" Frågar jag och han skakar på huvudet ännu en gång. Han måste verkligen tycka om att ge överraskningar.

"Har du sovit gott?" Frågar han och tittar på mig. Ett leende pryder hans vackra ansikte och han har tagit en hand från ratten och lagt den i min.

"Ja, men jag hade sovit bättre om jag hade fått sovmorgon" Säger jag trumpet och han skrattar till.

"En annan gång"

"Har du sovit gott?" Frågar jag och han skakar på huvudet.

"Varför inte" Säger jag, nu förvånad.

"Du var inte där" Säger han och flinar. Jag suckar bara men kan inte hejda mig från att le. Den här killen vet exakt vad han ska säga. Mer hinner vi inte säga innan Xander svänger in på en parkering. Vi är vid stranden. Jag tittar förvånat på honom, vad gör vi vid stranden klockan 8 på morgonen?

"Vad ska vi göra?" Frågar jag men Xander svarar inte utan går ut ur bilen.

"Kom" Säger han och tar min hand. Vi börjar gå ner mot stranden och han leder mig till ett hus där det står "SURFING" på.

"Ska vi surfa?" Frågar jag, nu exalterad och Xander nickar.

"Vet du ens hur man gör?" Frågar jag och Xander nickar en gång till.

"Jag brukar faktiskt surfa ganska ofta" Säger han och jag blir häpen, den här killen slutar aldrig förvåna mig.

"Du får lära mig, jag har aldrig gjort det" Säger jag och han ler.

"Gärna" säger han och kysser mig snabbt.

"Hej Xander!" Ropar en kille som kommer ut från huset. Han är ung, kanske i 30 års-åldern och har det klassiska surfing-utseendet. Långt blont hår med tydliga lockar, en stark bränna och ett ansikte prytt av fräknar.

"Hej Will, två brädor och två dräkter" Säger Xander till killen.

"Ska bli, och vem är det här?" Frågar han och tittar på mig.

"Det här är min tjej, Julia" säger Xander och ler mot mig. Jag ler tillbaka, fortfarande ovan med att bli kallad för hans flickvän.

"Nämen ser man på, något som fått Xander på fall" Säger Will med ett leende när han kommer ut med våra surfingbrädor och våtdräkter.

Vi säger hejdå till Will och börjar gå mot de andra rummen där det står "OMKLÄDNINGSRUM" för att sätta på oss våra våtdräkter. Xander går in i herrarnas och jag i damernas. Jag sätter på mig våtdräkten utan problem, det är såna här tillfällen som jag tackar mamma och pappa och alla dykningsutflykter vi gjort på chartersemestrar.

"Är jag konstig om jag säger att du ser väldigt het ut i den där" säger Xander när jag kommer ut från omklädningsrummet.

"Kanske det, men då kan jag iallafall säga detsamma" säger jag med ett leende. Han kysser mig snabbt och jag tar sedan min surfbräda. Han gör likadant och tillsammans går vi mot stranden.

LOVERBOYWhere stories live. Discover now