Secrete (Jack Harper)

80 6 2
                                    

Nu stiu daca ati vazut filmul Can you keep a secret, dar in cazul in care nu va recomand sa il vedeti!

Poveste: avionul in care te afli are parte de niste tulburente groaznice si ai un atac de panica incepand sa ii povestesti persoanei de langa tine toate secretele tale, acea persoana fiind Jack Harper.

N/T = numele tau / numele personajului tau

Doar ce te intorceai din California dupa un week-end inpreuna cu familia ta

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Doar ce te intorceai din California dupa un week-end inpreuna cu familia ta. Intorcandu-te inapoi spre New York unde lucrai, avionul a inceput sa se miste teribil de tare, nu erau niste simple turbulente. Respiratia iti era groaie iar inima iti batea ca naiba, atacul de panica era inevitabil. Fara sa iti dai seama incepi sa te exteriorizezi.

-Nu pot muri acum! Nu nu nu! Nu pot! Nu acum! Nici macar nu am apucat sa trimit articolul!spui tu panicata

Barbatul de langa tine ridica din spranceana, privindu-te confuz.

-Nici macar nu am apucat sa port rochia pe care mi-a cumparato sora mea!continui tu panicata

-Hei, calmeaza-te...o sa se remedieze situatie!spune barbatul de langa tine

-Ba nu! O sa murim! Nici macar...nici macar nu stiu cum e sa iubesti!

-Te rog, calmeaza-te...nu va muri nimeni! Sunt doar tulburente..

-Ce dracu pana si in aer exista gropi? Nu nu nu nu se poate! Nu pot muri inainte sa ii spun sefei mele ca e cea mai mare curva de pe planeta! Nici nu i-am spus Alexandrei ca iubitul ei a inselat-o cu Cristina de la redactie!incepi sa dai din casa fara sa iti dai seama

Intre tmp situatia se remediase, avionul nemiscandu-se puternic si rumand sa aterizeze. Iti dai seama ca ai spus mai mult decat trebuia si te uitai la strainul de langa tine care iti zambea, si ce mai zambet de milioane. Iti las capul pe spate si oftezi.

-Sunt o proasta!

-Nu, esti doar panicata!spune el glumind

A doua zi la locul de munca

Este o dimineata neasteptata avand in vedere ca te-ai trezit bine si nu arati ca un somnambul cum obisnuiai sa o faci de obicei. Intri in cladire salutandu-ti toti colegii si te indrepti spre sala de sedinta, un nou redactor va ajunge la noi astazi.

Te aratat bine arati, dar cu timpul stai prost, intrand ultima in sala de sedinta. Te asezi pe un scaun iar cand iti ridici privirea te abti sa nu faci o scena. Strainul din avion era noul redactor iar gandul ca s-ar putea sa ii spuna sefei tale ce ai spus despre ea te inspaimanta.

Tyler Hoechlin ImaginesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum