Bilet de voie - Gerry

48 3 0
                                    


Voi face în sfârșit un imagine cu Gerry din filmul Concediu de la căsnicie. În acest film este vorba despre două cupluri de căsătoriți, cu copii care practic își bilet de voie de la soțiile lor. Dar asta nu înseamnă că ele nu își pot lua acel bilet. Tyler joacă rolul unui jucător de baseball student care are o aventură cu soția unuia dintre cei doi. Vă recomand să vedeți filmul dacă vreți să îl vedeți pe Tyler în tinerețe 🤣🤣 este un film super, comedie pură.

Poveste: ești căsătorită de mai bine de trei ani și nu vă mai înțelegeți deloc așa că a-ți căzut de comun acord să vă dați un bilet de voie

N/t - numele tău/ al personajului tău

Stai cu cea mai bună prietenă de-a da la vorbă în bucătăria din apartamentul tău

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Stai cu cea mai bună prietenă de-a da la vorbă în bucătăria din apartamentul tău. I-ai povestit despre cele întâmplate cu soțul tău și a rămas surprinsă de decizia voastră ciudată.

Tatăl ei fiind antrenorul unei echipe de Baseball, iar ca să te scoată din starea ciudată zice să dați o tură pe acolo. Beți ceva, vedeți băieți frumoși.

Ideea îți surâde așa că vă îmbarcați în grabă în mașină și porniți. Canicula din California nu se putea compara cu niciuna din alt oraș. Era năbușitoare. Razele soarelui erau orbitoare.

— Oare ce o face Ryan (soțul tău, idk nu am găsit un nume mai bun 🤣 dont judge) ? intrebi tu cu ochii la drum.

— Cui îi pasă? țipă prietena da dând radioul mașinii la maxim.

După 20 de km de mers cu mașina ajungeți la terenul de baseball. Din fericire, în același loc era și clubul lor dotat cu un bar și minirestaurant. Tatăl prietenei tale țipa din tot sufletul la adunătura de studeți. Sunteți prietene încă din generală așa că îl cunoșteai bine pe bătrânul ce sufla de zor în fluier.

— Ohooo, fetele mele! strigă bătrânul venind cu brațele deschise spre voi.

Vă îmbrățișează călduros apoi discutați despre echipă. Se pare că mâine vor avea un nou meci la care vă invită cu zâmbetul pe buze să participați. Prietena ta continuă să vorbească cu tatăl ei însă tu nu mai participai la discuție. Privirea ta blocându-se asupra unui jucător. Avea părul negru ca abanosul, pielea bronzată ușor iar pătrățelele de pe abdomenul său erau cele mai bine făcute pe care le-ai văzut în viața ta. Când i-ai văzut zâmbetul, încă de la depărtare ai simțit cum ți se înmoaie picioarele. Dinții îi erau strălucitori de albi. Erai atât de captivată de frumosul jucător încât nu mai auzeai vocea prietenei tale care te striga.

— N/t... mai ești cu noi?!

— Um..da..da...despre ce era vorba?

— Diseară este o petrecere la club, rămânem?

— Da! strigi în gura mare.

Antrenamentul luase sfârșit, iar frumosul la care te tot holbai în mod obsesiv se apropia de voi. Sigur voia să vorbească cu domnul Jason. Bătrânul îl bate prietenește pe umăr și ne face cunoștiință cu el.

— El este Gerry, cel mai bun jucător al echipei! spune mândru bătrânul.

Vine în dreptul tău, întinzându-ți mâna. Ochii îi erau de un verde exploziv, frumos. Strânge ferm mâna cu tine apoi îți oferă un zâmbet cu toți dinții. Inima îți pompa din ce în ce mai tare, nu mai simțisei acei fluturași încă din liceu.

La petrecere

Muzica răsuna în tot clubul de baseball. Tu și prietena ta sorbiți din paharele pline ochi de martini. Erați lângă bar, sprijinete cu spatele de el și priveați cum toată lumea dansează.

Gerry vine în pași de dans spre tine, trăgându-te spre el într-un dans zvăpăiat. Nu ai mai dansat de ceva timp, în special cu un tip cu 4 ani mai tânăr decât tine. Îți ridică mâna ajutându-te să faci o piruietă iar din acea piruietă aterizezi în brațele lui. Părul îți era ciufulit la cât ai dansat și te-ai învârtit alături de el.

Ați dansat timp de două ore neîncetat. Fiecare pahar de martini începând să își facă simțită prezența. Vedeau ușor încețoșat, iar el parcă arăta mai bine ca niciodată. Te observă puțin paralelă cu situația din jur și te ia de mână și ieșiți afară.

Aerul era tare creându-ți o stare nasoală d egreață. Scoți două sunete .... drăguțe și deja știe, parcă era pregătit pentru asemenea situații. Îți bagă mâna în păr, ținându-l cât timp tu dădeai la rațe. Sunetele pe care le scoteai erau ca cântecele unei sirene...eșuate.

Termini de vomitat fluturași și curcubee. Din fericire arătai chiar bine..dacă închideai ochii..glumesc, arătai chiar bine pentru o persoană care își vomitase și sufletul. Gerry scoate din buzunar niște gume și îți întinde câteva.

— Scuze...mi-am pierdut experiența..de obicei când beau stau în canapea nu mă zbengui..te scuze rușinată.

— E okay, ești super tare!

— Cred că...ce te-a dat pe spate...vomitatul sau dansul de zici că-s electrocutată? glumești așezându-te pe iarbă.

— Zâmbetul...

Ochii ți se făcură cât cepele. Ai și uitat de când ai auzit un compliment de genul. A urmat un contact vizual lung și greu. Greu fiindcă el nu mai avea doi ochi..avea șase..se apropie spre tine ușor, încercând să te sărute. În acel moment totul revenise la normal, îl vedeai din nou într-o singură versiune.

Și-a presat ușor buzele de ale tale încercând să obțină un sărut finuț, însă tu nu voiai ceva finuț. Îți strecori limba și pornește un sărut sălbatic din care reusește să îl întinzi pe spate și să îl escaladezi. Parcă toți hormonii din tine au ieșit la suprafață. Îți plimbai mâinile pe abdomenul său.

Sunetul ușii care se deschide de face să tresari și să te ridici ca arsă de pe el. Din fericire era doar prietena ta care râdea isteric.

— Ce faceți voi aici? întreabă ea râzând

— Nimic!

Arunci un ochi asupra lui Gerry care avea în jurul buzelor ruj, și pe obraji și pe bărbie, un nas roșu și o perucă verde și direct clown. Se uită ciudat la tine apoi intră în club.

Tocmai te-ai făcut de cacao, extraordinar. Prietena ta vine lângă tine încercând să se abțină din râs.

— Te rog frumos! spui bosumflată.

— Haide, N/t...cât de rău putea să fie

— Măcar m-a sărutat...cine mai sărută o tipă după ce vomită?

— De fapt voia să îți dea părul laoparte din față..

— Vrei să spui că am tăbărât pe el?

— Da! Și încă cum...săracul tot îți punea mâinile pe talie ca să de dea de pe el dar tu începusei să-ți obdulezi șoldurile.

— Oare ce face Ryan?

— Bună întrebare.

Hey știu că nu e cine știe ce capitol însă am încercat să fac puțină comedie. Nu mi-a ieșit.

Tyler Hoechlin ImaginesWhere stories live. Discover now