Petrecerea -Tyler Hoechlin-

122 7 3
                                    

Poveste: Tu si Tyler v-ai cunoscut la un shooting photo, in care a-ti facut reclama pentru firma Lee Cooper, de atunci sunteti foarte buni prieteni si va spuneti orice.

Nr cuvinte: 1455

"Tyler! Tyler! Ajunge!" tip in telefon, acesta a primit un rol in noul serial netfix "Another Life" nu ca nu m-as bucura pentru succesul sau insa daca ii permiti uneori poate deveni mult prea laudaros

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tyler! Tyler! Ajunge!" tip in telefon, acesta a primit un rol in noul serial netfix "Another Life" nu ca nu m-as bucura pentru succesul sau insa daca ii permiti uneori poate deveni mult prea laudaros. Cu toate ca va juca intr-un singur episod, este foarte entuziasmat.

"Ne vedem diseara la petrecere? Vine Alena!" spune el entuziasmat. Alena Gerber este iubita lui, cu toate ca toata lumea stie ca lista lui de intalniri este nesfarsiita cu aceasta fata treburile par sa mearga chiar super. Il anunt ca nu voi lipsi apoi ii inchid.

Scot din sifonier prima rochie care imi iese in fata ochiilor.

Scot din sifonier prima rochie care imi iese in fata ochiilor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Petrecerea incepea in doua ore, iar timpul ma presa. Imi fac un machiaj de seara, un smokey eyes lejer punand o pata de culoare cu un ruj rosu aprins iar parul il las in bucle lejere. Petrecerea era una privata, data in cinstea reusitei sale pentru noul serial, acolo veneau toti fostii colegi de la teenwolf cat si alti colaboratori din alte filme.

Dintre toti prietenii lui, m-am inteles intodeaua bine cu Ian Bohen (Peter Hale din Teen Wolf) care urma sa vina sa ma ia de acasa alaturi de Holand (Lydia din teen wolf) acestia formand un cuplu dragut, in ciuda diferentei de 10 ani intre ei.

Fara sa imi dau seama orele au trecut iar claxonul masinii lui Ian ma anunta ca ar trebui sa-mi misc fundul mai repede. Iau un blazer negru si un plic si ies din casa, urcand apoi in masina.

"Wow, cred ca vei fura privirile tuturor. Ador stilul asta al tau, mereu eleganta!" spune Holand amabila, admirandu-mi outfit-ul. Tot drumul am vorbit despre Tyler, era un simplu rol intr-un singur episod iar el se comporta ca si cum el ar fi fost vedeta intregului serial, ceea ce ne amuza pe toti.

Ajungem la casa lui in cam 30 de minute, noi eram ultimi care trebuiau sa ajunga. Mereu ne lasam asteptati. Tyler era putin ametit, iar cand ne-a vazut i-a lasat balta pe cei cu care vorbea si a sarit direct in bratele lui Ian, apoi imbratisandu-ma si pe mine iar in cele din urma pe Holand.

Tyler Hoechlin ImaginesWhere stories live. Discover now