🏳️‍🌈Můj Coming out🏳️‍🌈

181 10 3
                                    

Čím nejlepší začít než coming outem. Já mám svůj coming out skoro zasebou. A chtěla jsem vám říct jak můj coming aut probíhal.

Vnitřní Coming out (coming out sami prosebe) : Tak asi nejdůležitější si to přiznat sami sobě. Sama vím že to bylo hodně těžký přiznat si že si jiný než ostatní. Doteď si pamatuju jak jsem to vyhledavala jak se to menuje když se ti líbí holky i kluci, ano tahle jsem to vyhledala. A hted mi vyjelo bisexuál. Nakonec jsem to vypla, nevěřila jsem že jsem Bi. Ale když semi začala líbit kamarádka a nato jsem pokukovala po klukach hned jsem věděla že asi to je pravda.

Venkovní Coming out (že to řekneš ostatním) : Když jsem se stím smířila tak přišel další problém, potřebuju to někomu říct. Nejdřív jsem to řekla kamarádkám(doteď mě jedna potporuje no a druhá semi vyhýbá obloukem). Po delší době mému kamarádovi(který je super kamarád ale stydí se za mě, teda za mojí orientaci). A včera a dnes mé rodině(jeden z rodičů dobře a ten druhý se stím musí smířit) ale jinak můj coming out dopadl dobře. A to jsem se hodně bála.

Tak to by bylo všechno z mého coming outu. Snad se vám tato kapitola líbila. A díky za všechen ohlas. ❤️🏳️‍🌈❤️

Mimozemský Život Where stories live. Discover now