20. kapitola

3.3K 111 3
                                    

Katie

Ráno ma zobudilo šteklenie Samovich plavých vlasov na brade. Okrem prikrývky ma zahaľovalo jeho nahé telo. Ruky mal obmotané okolo mňa a ešte vždy tuho spal. Nevedela som sa na neho vynadívať. Hladila som ho po mäkučkých kučerách.

Rozospato zamrnčal a pootvoril jedno oko. Rýchlo ho ale zatvoril a ďalej sa tváril, že spí. Pomechril sa a posunul sa medzi moje prsia. Pobozkal mi štrbinu medzi nimi a jemne ju sal, až kým sa mi na pokožke nevytvoril červený fliačik.

„Tak, a už som si ťa označkoval."

Obdaril na šibalským úsmevom a ja som sa zasmiala. Posunul sa vyššie a pobozkal ma. Bozkávala som mu kútiky úst, špičku nosa aj tie dve neodolateľné jamky na lícach.

„Kate, včera v noci,... veď vieš, keď si mi hovorila o bratovi,... mrzí ma to. Veľmi si ale vážim, že si mi o tom povedala. Dúfam, že vieš, že mne môžeš povedať čokoľvek."

„Viem. A hrozne ťa pre to ľúbim."

„Aj ja ťa ľúbim, Katie."

Pritúlil sa ku mne. Obtočila som sa okolo neho rukami aj nohami a tuho som si ho pritisla na hruď. Cítila som jeho bijúce srdce. Bilo v rovnakom rytme, ako moje. Hodnú chvíľu sme nahý ležali v posteli a užívali si prekrásne ráno.

Romantickú chvíľu nám narušil rachot padajúcich hrncov v kuchyni sprevádzaný Juliinými šťavnatými nadávkami. Pozreli sme sa na seba a rozosmiali sa.

„Asi by sme jej mali ísť pomôcť."

„Skvelý nápad."

Sam ma naposledy pobozkal na špičku nosa a vymanil sa z môjho objatia. Z postele som mlčky sledovala jeho dokonalé telo. Stál predo mnou, ako ho pán Boh stvoril a ja som dostala chuť na repete. Výhľad mi pokazili voľné pyžamové nohavice a biele tričko, ktoré na seba natiahol.

Postavila som sa z postele, aby som si tiež pozbierala svoje oblečenie. Zdvihla som čipkované spodné prádlo. Bol geniálny nápad zabaliť si ho so sebou. Navliekala som si nohavičky, keď som na chrbte zacítila jeho teplú dlaň. Otočila som sa. V ruke držal tmavomodré tričko a usmieval sa na mňa.

„Prekážalo by ti, keby si si ho obliekla? Milujem pohľad na teba v mojom oblečení."

Ako malá dieťa som zdvihla ruky do vzduchu. Sam sa zasmial a navliekol ma do svojho trička. Obklopila ma jemná korenistá vôňa a ešte niečo, čo dokážem pomenovať len jeho menom. Bolo pre mňa záhadou, prečo sa topím vo všetkých jeho tričkách, keď tepláky sú mi tak akurát.

Zdvihol moju podprsenku a strčil ju do zásuvky bielizníka.

„Héééj! No čo ti bude? Ja ju mám naozaj rada a tebe aj tak nesadne."

„Na pamiatku. Jedna ti určite nebude chýbať."

Prevrátila som oči a pobrala sa do svojej izby. Hodila som na seba šortky na spanie.

V kuchyni sa Julie zvŕtala za sporákom. Keď som vošla, rýchlo ma pozdravila a nakázala mi posadiť sa za ostrovček. Miešala na panvici vajíčka a pri tom si pospevovala s rádiom. S úsmevom som ju sledovala.

O chvíľu už predo mnou trónili dva taniere vrchovato naložené praženicou a pečenou slaninkou. Julie sa s kávou v ruku oprela sa o kuchynskú linku a sledovala, ako sa napchávam.

„Zabavili ste sa večer so Samom?"

Zabehli mi vajíčka a rozkašľala som sa. Odpila som si poriadny dúšok z pomarančového džúsu, ktorý aspoň trochu zmiernil nepríjemné škrabanie. Julie sa na mne očividne dobre zabávala, pretože sa na mňa vyškierala spoza pariacej šálky.

IskrenieWhere stories live. Discover now