7.Cum îți va merge în anul 2020

11 1 0
                                    

BERBEC

DRAGOSTE: Începi anul cu anumite intenții și vei ajunge în cu totul alt loc, prin forța evenimentelor. Principalul pericol pentru relațiile stabile vine de la tine, de la viteza cu care vrei să le vezi pe toate împlinite, începând cu luna februarie, timp de nouă luni, cel puțin. Luna ianuarie te va îndemna să îți lărgești orizonturile, ceea ce poate însemna inclusiv faptul că vei alege să călătorești, ca să îți găsești jumătatea.

CARIERĂ: Este un an de extindere a intereselor profesionale, dar în condiții grele, după trecerea unor teste dificile sau după o lungă așteptare care te poate descuraja. Este posibil ca vara să îți aducă ocazia de a reveni la o formă de școlarizare, ca să îți schimbi ocupația sau să te specializezi pe ceva anume.

SĂNĂTATE: Poate fi un an epuizant pe mai multe planuri, în special cel psihologic, așa că ar fi bine să te pregătești, chiar din ianuarie, cu un arsenal de metode de relaxare și revigorare sau cu ședințe de consiliere la un psihoterapeut. Există riscul să te epuizezi nervos, singur, din cauza slăbiciunilor care ies la lumină acum și pe care le vei controla foarte greu sau deloc.

BANI: E agitație mare în sectorul financiar și așa va fi timp de câțiva ani. Ca să ai venituri mai mari, este necesar să accepți o adevărată revoluție personală, să faci pași reali în direcția competenței la locul de muncă. Degeaba îți stabilești obiective financiare în noul an, progresul vine doar după ce ai acumulat un capital de încredere din partea superiorilor, care sunt cu ochii pe tine și așa vor rămâne tot anul.

TAUR

DRAGOSTE: De-a lungul acestui an ți se pot schimba planurile și chiar și preferințele, ceea ce poate conduce la alegeri diferite și în relațiile de lungă durată. Vei avea de ales între a te adapta la aceste schimbări sau a schimba decorul, fără să ai garanția că asta va duce și la o schimbare reală în calitatea relației.

CARIERĂ: Anul acesta debutează o etapă foarte importantă din evoluția ta profesională, care va dura mai mult și va fi deosebit de dificilă, dar îți va aduce locul binemeritat și beneficiile asociate. Începând cu luna martie, sarcinile de serviciu pot deveni mai complexe și mai numeroase, semn că a venit momentul să te mobilizezi cum nu ai mai făcut-o de mult.

SĂNĂTATE: Pericolele la adresa sănătății sunt aceleași cu cele care îți amenință echilibrul. Ai nevoie de măsură în toate, de la alimentație, la sursele de stres și la felul în care alegi să reacționezi față de ceea ce nu îți convine. Ești într-o perioadă în care instabilitatea interioară te îndeamnă la schimbare pe toate planurile, ca să ajungi la un echilibru reînnoit și stabil în câțiva ani.

BANI: Prima jumătate a anului poate trece fără evenimente majore pe plan financiar, dar în a doua jumătate vor crește nevoile și odată cu ele și ambiția ta de a obține mai mult pentru ceea ce faci. Dacă nu ceri fără să ți se cuvină, ai șanse mari să ți se aprobe, mai ales că volumul de muncă va crește, fără să ai un cuvânt de spus în această privință.

GEMENI

DRAGOSTE: După ce va trece focul lunii ianuarie, vei reveni cu picioarele pe pământ și vei înțelege că relațiile se construiesc etapă cu etapă, nu se primesc de-a gata. Partea a doua a anului va fi deosebit de solicitantă la acest capitol, în special din cauză că vei avea ocazia să te descoperi, să înțelegi mai bine cine ești și cine ți se potrivește, de fapt.

CARIERĂ: Începând cu luna februarie, planul profesional se va degaja, rămânând doar tendința de a-ți exagera calitățile sau de a vinde pielea ursului din pădure, în speranța că nu vei fi nevoit să scoți și ursul din pălărie, la un moment dat. Este un moment bun să începi un curs, o nouă facultate sau o altă specializare, care va fi baza unui viitor mai bun.

Zodiac sign 2020Where stories live. Discover now