1. Poglavlje

23 1 0
                                    

Ćao ja sam Lena , Lena Helson. Imam 14 godina i živim sa mamom. Tata nas je ostavio još kada sam imala 5 godina , malo čega se sećam , ne znam ni kako izgleda ali znam da nikad neću zaboraviti to da nas je ostavio na cedilu.

Bilo je to 2005. godine , na putu ka Sloveniji. Vozili smo se do slovenije , kao neko mini putovanje , mama mi je pričala neku pričicu na zadnjem sedištu a tata je vozio kola. To je bilo jedino čega se sećam. Posle toga su se kola iznenada prevrnula niz neku liticu i tu smo najviše povredjene ostale ja i mama. Bitno je da se on izvukao iz kola kada je video da su kočnoce otkazale. Da , on se spasao i od tada ga nikad nisam videla. Mama kaže da je to namerno uradio , zato što su se dan pre tog putovanja posvadjali , it o pogodite zbog koga? Pa zbog mene , on je rekao da ne idem da otsanem kod bake a ona je htela da idem , te se on iznervirao i reko dobro vodimo je. Pa je mama pomislila da e možda on namerno otkačio kočnice i da je to namerno uradio. Kada sam to saznala sada , svet mi se preokrenuo za 360 stepeni i od tada ne podnosim oca i tu reč.

Sutra mi je rodjendan , tako da neću da razmišljam o tome , trebam biti srećna jer mi sutra na žurku dolazi pola škole , i nadam se da će mi to biti najsrećniji rodjendan.

" VARAŠ SE , TO ĆE TI BITI NAJGORI RODJENDAN ZAUVEK. " - Peri.

00:01

Š š ššta , g g gde sam ja? Mila , jel sve uredu? Mama je uspaničeno pitala. D..Da mama , samo sam nešto sanjala. Sada ne znam ni šta... Uredu je mila moja , do sobe se čulo kako si plakala , jecala i teško disala. Uff, ne znam mama... Pa čekaj , meni je rodjendan. Tako je mila , srećan ti rodjendan , ima da ti ovaj rodjendan bude najbolji ikada. Hvala mama , nadam se.

Ajde sada idi na spavanje , ujutru treba rano da ustanemo da bi pripremili dvorište za rodjendansku žurku. Uredu , laku noć mama. Laku noć ljubavi.

*****

Kasnije te noći nisam oka mogla sklopiti. Ne znam šta nije bilo uredu. Sve sam pokušavala , i one vežbe sa disanjem , i da promenim posteljinu i da otvorim malo prozor , i ništa. I da , jako mi je čudno što se ne sećam šta sam to sanjala , ali znam da je nešto mračno i tamno... Da li sam bila u nekoj tamnoj sobi ili u nekom dvorištu..hmmm... ne znam stvarno.

Milaa , ljubavi , ajde budjenje moramo da spremimo proslavu. Čujem kako me neko doziva ali ne razumem lepo reči. MILA. M m molim mama. Pa ajde probudi se , već pet minuta te zovem da ustaneš. Uff , izvini mama izvini , jedva sam sinoć zaspala. Ajde sidji dole u kuhinju , čekam te da zajedno napravimo tortu. Uredu , silazim čim se spremim.

WTF Šta nije u redu samnom... Nešto mi smrdi da će mi ovaj rodjendan propasti...

" Bravo mala , jako si pametna. Bio je tvoj tata upravu... " - Peri.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej , nadam se da vam se dopada prvo poglavlje , jako ću se potruditi oko ove knjige pa ako možeš ostavi mi mišljenje na ovom delu. Hvala puno.

Uskoro još nastavaka , na raspustu sm zbog korona virusa pa ću svakodnevno pisati nove delove.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Razlog paklaWhere stories live. Discover now