4.BÖLÜM

423 30 0
                                    

Sabah olduğunda yüzüme vuran sıcak yüneş ışıklarıyla uyandım. Çok heyecanlıydım. Tek istediğim dün akşam babamla konuştuklarımızdan sonra güzel haberi Jake'e vermekti. Dolaba doğru fırladım ve ilk bulduğum şeyi üstüme geçirdim.

Mutfak masasının üzerinde duran not kağıdını gördüm.

'Biz avlanmaya gidiyoruz fazla gecikmeyiz.'

Bende bu fırsattan yararlanmak istedim. Kapıya doğru fırladım. Babamın bana hediye ettiği bisikletim duvara dayanmış şekilde bahçedeydi. Onu aldım ve Blacklerin evinin yolunu tuttum. Eve varmıştım. Bisikletimi garajın duvarına koydum ve kapıya doğru ilerledim. Tam zili çalacaktım ki Jake kapıyı açtı. Geldiğimi hissetmiş olmalıydı, kollarını açtı ve sıcacık gülümsemeyle bana sarıldı. Çok güzel kokuyordu. Jake beni nazikçe bıraktı ve içeri davet etti. Billy'nin içeride olduğunu gördüm.

"Selam Billy " dedim ve koltuğa oturdum.
" Hoşgeldin Renesmee " dedi. Jacob'da hemen yanıma oturdu. Ona hemen haberi vermek istiyordum. Jacob ona birşey söyleyeceğimi hissetmiş olamlıydı ki Bİlly ' e döndü ve "Baba biz içeri geçiyoruz" dedi. Beni kolumdan tuttu ve odaya doğru sürükledi odaya geldiğimizde ise kapıyı kapattı. Oturduk, tam konuşmaya girecektim ki Jacob brnden önce davrandı.

"Sorun ne? kötü bir şey mi oldu Nessie?"

"Hayır , aslında iyi birşey oldu "

"Hemen anlat"

" Babam görüşmamize izin verdi."

" Bu ......... çok güzel bir haber, gerçelten." dedi. Hayran olduğum gülüşüyle bana bakıyordu. Dayanamayıp kollarımı boynuna doladım. Ayrdığımızda

" Sahilde dolaşmak istermisin?" diye sordu. Onunla olduğum sürece yerin bir önemi bir önemi yoktu.

" Olur" dedim. Odadan çıktığımızda Billy hala televizyonun karşısındaydı. Evden çıktıktan sonra sahile doğru yürüdük. Ne o nede ben tek bir kelime bile etmemiştik. Sonunda sessizliği bozan kişi oydu.

" Yarın için planın var mı Nessie?"

"Hayır , Neden?"

"Port Angeles'a sinemaya gideriz diye düşünmüştüm"

"Önce annem ve babama sormam gerekiyor. Ama gelmeyi çok isterim"

" Tamam, bana haber verirsin o zaman "

"Olur" dedim. Biraz daha La Push' da gezindik. Bisikletimi garajın yanında almak için ilerledim. Ama beni tek başıma göndermek istemeyeceğini biliyordum.

"Nessie seni ben bırakacağım. Lütfen!" dedi. Onu kırmadım motorunu garajdan çıkarttı. Motora bindi, bende arkasına atladım. Kestirmeden gitmek yerine yolu uzatmaştı. Bana göre hava hoştu çünkü ona sarılmak ve kokusunu içime çekmek harikaydı. Bu düşüncelerden sıyrıldım ve beline daha çok sarıldım. Jacob, evin önüne geldiğimizde durdu. Motordan indik, vedalaştık. Jacob ben eve girene kadar beklemişti. Kapıdan adımımı atmadan ona son kez baktım ve el salladım.

Eve geldiğimde annem ve babam dönmüşlerdi ve beni merak ettikleri yüz ifadelerinden belliydi.

'' Merhaba, gelmişsiniz.''

'' Evet, sen de hoşgeldin.'' dedi babam imalı bir şekilde

'' Ben.... şey, Jake' e uğramak istemiştim.''

'' Anlaşılan oda haberi aldı... Her neyse''

Odama yöneldim '' ödevlerimi yapmam gerekiyor '' dedim. Babam tamam anlamında başını salladı. Masamın başına oturduğumda içimden çalışmak gelmiyordu. Belkide ödevler biraz bekleyebilirdi. Onun yerine biraz bilgisayarla uğraştım. Sonra aklıma Jake'in teklifi geldi. Yarın okul yoktu. Sinemaya gitmek isterdim ama önce annem ve babama sormalıydım..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 02, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

FOREVER TWİLİGHTWhere stories live. Discover now