BÖLÜM 2

444 32 0
                                    

Eve vardığımda Seth ve Leah'ı gördüm.Seth bana doğru bakarak

" Neyin var Jake?"

sonra Leah sanki soru ona sorulmuşçasına cevap verdi.

Tabiki de Nessie"

dedi.Ona ölümcül bir bakış atarak

"Bu seni hiç ilgilendirmez Leah !!"

Hızlıca eve girdim arkamdan Seth geldi.

" Ne oldu anlatmayacak mısın?" dedi ben de onun kalbini kırmamak için olanları anlattım. Seth'in yüzüne baktım. Sanki bana birşeyler söyleyecekmiş gibi bir yüz ifadesi vardı. Birden pozisyonunu değiştirerek bana

"Ona herşeyi anlatmalısın Jake" dedi ben de anlamamış gibi

" Kime, neyi anlatacağım"

Tekrar bana salakmışım gibi

"Aptal olma Jake, renesmee diyorum ondan hoşlandığını hatta
ona mühürlendiğini söyle" ona baktım be

"Hayır daha zaman var yani Bella'yla yüzleşmek istemiyorum fakat nessie'yide çok seviyorum" dedikten sonra kafamı ellerimi arasına alarak kendimi koltuğa attım.

Ne yapacağımı bilmiyordum bu kadarı fazla geliyordu. Ona sòylemeliydim fakat söyleyecek cesaretim yoktu. Ona bir şok geçirtmek istemiyordum. Ya da söylediğim zaman cevabı ne olacaktı ya beni bırakıp giderse bu acıya katlanamazdım.

Kolumu birisi dürtüyordu gözümü açtığımda babamı gördüm ve bana

"Akşam burada uyuya kalmıştın Jacob, herhalde yine derin düşüncelere daldın" dedi ve içeri gitti.

Evet haklıydı dün onu düşünürken uyuya kalmıştım. Saate baktım çok az vaktim vardı. Okula geç kalırsam matematik hocası bu sefer derse almayacaktı. Bende kalkıp, üsümü giydim, saçlarımı düzeltip motoruma bindim. Okula doğru sürmeye başladım.

Okula vardığımda motorumu park ettim. Gözlerim onu arıyordu sonra arkamdan bir ses adımı söylüyordu. Arkamı döndüm ve tabi ki okulun güzel kızlerından Nicole

" Günaydın Jacob bu gün çok yakışıklı gözüküyorsun"

"Teşekkür ederim ama ben başka birisini bekliyorum sen sınıfa git istersen" dedim. Bu da biraz kaba olmuştu fakat sürekli yanıma geliyordu neysr bana tebessüm ederek sınıfa gitti. Ben de beklemeye devam ettim. Ve bu güzel koku, beni deli eden sanki alkol almışım gibi başım dönüyordu.

" Jake iyimisin? Hımmm!!! Bu gün òzel bir davetiyemi aldın, çok hoş gözüküyorsunda" kendimi toparladım.

"Hayır özel bir randevum yok sizin yanınızda sönük kalmak istemiyorum Bayan CULLEN " dedim kendimi beğenmiş bir tavırla. O da altta kalırmı tabi ki kalmaz hemen cevap verdi.

"Ooo, iltifatlarda ağzınıza yakışıyormuş bunu duymak çok güzeldi Bay BLACK " bay Black lafını bastıra bastıra söylemişti fakat hoşuma gitmişti. Birden bir ses duyduk, okulun müderisi

" Bay Black, Bayan Cullen okula girecekmisiniz acaba" dedi ve bizde birlikte yani aynı anda
" Tabiki efendim" . Ona sınıfına kadar eşlik ettim ve

"Çıkışta görüşürüz güzel ve tatlı bayan " dedim.Arkamı döndüm ve ilerledim sonra geriye döndüm kıpkırmızı olmuş yanaklarıyla tebessüm etti ve sınıfa girdi.

FOREVER TWİLİGHTHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin