Kızınızla evlenmek istiyorum

9.3K 682 98
                                    

Sona yaklaşmışken düşüncelerinizin benim içi kıymetli olduğunu bilin lütfen🙏🏻❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sona yaklaşmışken düşüncelerinizin benim içi kıymetli olduğunu bilin lütfen🙏🏻❤

İyi Okumalar🌸

26. Bölüm

Düzleştiricimin fişini çektim. Sonra parmağımı sıcak kısmına değdirip parmağımdaki yanma hissini alınca hızla geri çektim. Kesinlikle parmağım yanmıştı. Ve kesinlikle rüya görmüyordum. Annem kapımı çalmadan -ki çalsa şaşırırdım- odama dalınca bakışlarımı ona çevirdim.

"Baksana çok mu resmi olmuşum?" diye sorarken benim gibi hem şaşkın hem de gergindi.

"İş görüşmesine gidecek gibi olmuşsun." dediğimde hem söylendi hem de beni onayladı çünkü hayatım boyunca annemi ceket ve pantolonla gördüğüm ilk andı bu. Benim annem elbise, bilemedin kot-tişört insanıdır. Ancak asla bir iş kadını gibi giyinmez.

Ve ben de asla bu kadar makyaj yapıp, böyle allı pullu kıyafetler giymezdim. Ne yapıyorduk biz Allah aşkına?

Dün akşam yemeğinden beri yaptığım hiçbir şeyin bir anlamı yoktu ve açıkçası ne yaptığımı da bildiğim söylenemezdi. Ne yapacağımı da pek biliyor değildim. Telefonum çalınca panikle yatağın üstündeki telefonuma koştum. Neden panik yaptığımı dahi bilmiyordum.

Biliyordum ya da...

"Efendim Fırat?" dedim öfkeyle. Ve yine bu öfkenin de bir anlamı yoktu.

"Bebeğim ne yaptınız diye sormak için aramıştım." dediğinde sesindeki keyif beni daha da gerdi.

"Ne yapacağız Fırat? Evde OHAL ilan edildi. Annem kendini Ceo falan sanıyor, babam bizi terk etmiş olabilir, ortalarda görünmüyor. Deniz de Ezgi ile çıkmış. Rahatlığa bak. Ben de hazırlanırken düzleştiriciyle kulağımı yaktım."

Fırat kahkaha attı. "Gülme Fırat, komik değil."

"Daha akşama var sevgilim. Ben gelip sizi alacağım. Sakın taksi falan çağırmayın diye aradım."

"Daha neler? Biz kendimiz geliriz. Servis şoförlüğümüzü yapmanı babam da kabul etmez katiyen."

"Derya'cım. Güzel kız arkadaşım, can yoldaşım öncelikle sakin olur musun? İletişim kopukluğu yaşıyoruz gerilimin yüzünden."

Dediğini yapıp yatağa oturdum. "Dinliyorum." dedim uslu uslu. İçimdeki kasırgaların yalnızca bana zararı vardı şimdi.

"Sevdiğim kadını ve onun ailesini arabayla almam beni servis şoförü değil, düşünceli bir eş ve damat adayı yapar. Ve seni inanılmaz çok özledim. Babanı kızdıracağını bilmesem şimdi gelirdim yanına ama zar zor ikna ettim akşam yemeğine."

"Aman aman sen mümkünse ölü taklidi yap yemek saatine kadar." dedikten sonra makyaj masama oturdum. Şimdiden makyaj yapacak değildim elbette akşama kadar akar giderdi. Kaş bıyık temizleme operasyonu düzenleyecektim. Ağzım gözüm yamukken konuşamayacağım için "Fırat beni manipüle ediyorsun şu an kapatır mısın?" diye çirkefleştim. Yoksa üç dakika sonra yeniden arardı beni.

GÜZEL DELİKANLI(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now