#2

1.5K 24 0
                                    

pov. Emma

"Ik kan niet toestaan dat jij je eigen zusje hebt gekozen, dat hoort niet. Wat nou als jij en Lex omdraait, jij krijgt Lexi en Lex krijgt Emma." Zegt Jake denkend. Emiel zucht en knikt dan toch, ik en Lexi wisselen van plaats. Ik ga bij Lex staan en lexi bij mijn broer. "Nou nu dat is opgelost kunnen we verder. Zijn er nog jongens die meiden willen?" hij vraagt het aan de jongens uit mijn klas.

Iedereen schud hun hoofd wat betekend dat ze geen meisje willen. "Oké, jongens jullie mogen er allemaal 1 uitkiezen. Maar als jullie er al 1 hebben moet je kiezen. Of dit meisje of het meisje wat je al had." zegt hij. Ik zie de jongens nadenken en een paar jongens kiezen een meisje uit. Wat gaan ze doen met de meiden die overblijven? Ik denk dat iedereen dat afvraagt.

"De meiden die overblijven brengen we zo naar onze vrienden. Dat hadden we afgesproken." zegt Jake. Lex trekt me mee naar buiten. De rest volgt en ik word een busje in geduwd, net zoals alle andere meiden. Er komen 4 jongens ook hier zitten en de rest gaan waarschijnlijk naar een andere auto. De bus begint te rijden en we gaan naar ergens.

Nadat ze de meiden hebben weggebracht bij zijn vrienden gaan we naar het huis. Als de bus stopt en we moeten uitstappen kijk ik uit op een groot gebouw. Lex pakt mijn pols vast en trekt me mee het huis binnen. Hij geeft mij de kans niet om alles te bekijken maar sleurt me mee naar boven. Hij duwt me een kamer in en doet de deur gelijk op slot.

Ik bonk op de deur, maar niemand reageert. Na dat lang te hebben gedaan stop ik ermee en laat het maar. Ik wacht totdat Lex of iemand ander komt.

Dit is een kort hoofdstukje
Deze was weg gegaan dus heb ik hem opnieuw gemaakt.
Ik hoop dat het nu klopt.
Later xx

Kidnapped by my classmates?Where stories live. Discover now