#3

1.5K 20 4
                                    

Ik zit er al een tijdje totdat er op de deur word geklopt. Ik sta snel op en vraag: "Wat is er, wat moet je van me?" "Ik ben het, Emiel. Doe de deur open," zegt Emiel. "Kan niet, Lex heeft hem op slot gedaan. Als jij aan de sleutel kan komen... Dan zou dat fijn zijn." zeg ik tegen hem. Ik hoor hem weglopen en zucht. Ik ga op het bed zitten en kijk om me heen. Ik zie een kast met 2 deuren, ik zie een bureau en ik zie natuurlijk een bed. Er is nog 1 deur in de kamer, dat is waarschijnlijk de badkamer denk ik bij mezelf. Ik zie ook een tv hangen met de afstandbediening ernaast. Ik loop ernaartoe en pak de afstandbediening. Ik ga weer op het bed zitten en zet de tv aan. Ik zie dat er ook Netflix is en klik er gelijk op, ik zie het account van Lex en klik erop. Ik zoek Riverdale op en ga naar de aflevering waar ik thuis gebleven was. Als ik 2 afleveringen heb gekeken  gaat er een sleutel in de sleutelgat en hoor ik een klik. De deur gaat langzaam en de hoofd van Emiel steekt om de hoek. Ik zucht opgelucht en hij komt naast me zitten. Ik geef hem een knuffel en hij ziet Riverdale staan op de tv en schud lachend zijn hoofd. "Zullen we samen Riverdale kijken, ik ben daar ook?"vraagt hij en ik knik. We gaan op bed zitten we ik leun tegen Emiel aan. Ik zet hem weer aan en zo kijken we nog 3 afleveringen.(riverdale is echt een aanrader)

Lex komt naar binnen met zijn vrienden als ik en Emiel net in een spannend stukje zijn. De vrienden kijken ons raar aan en Lex zegt:"Mag ik haar weer hebben, ze is van mij." Emiel zucht en geef mij nog een kus op mijn kruin. Ik geef hem ook een kus maar dan op zijn wang. Emiel loopt de deur uit en dan doet Tyler de deur dicht. Ik kijk hun vragend aan. Lex komt bij me op bed zitten en zegt:"Ik heb met hun daar," en hij wijst naar zijn vrienden. "Afgesproken dat hun omstebeurt tijd mogen hebben om met jou samen te zijn. En ze mogen doen wat ze willen." Ik kijk hem geschrokken aan, doen wat ze willen bij mij! Dacht het niet denk ik bij mezelf. "En waarom dan?"vraag ik. "Nou dat zal ik zeggen, ze vroegen het lief en ze vonden jou knap," zegt Lex. "Mike mag beginnen," zegt hij erachter aan. De jongens behalve Mike lopen de deur uit. Ik zit nog steeds op het bed.

Hij loopt naar mij toe en gaat naast mij zitten. "Vertel iets over jezelf," zegt  Mike. "Ik ben Emma, 12 jaar oud. ik had een beste vriend, Lex en ik heb een beste vriendin en zij heet Lexi. Ik zit op korfbal in hetzelfde team als Emiel en Lex. Ik heb ook nog een tweelingbroer die alles voor mij is, nu jij," zeg ik. "oké, ik ben Mike, heb geen broers of zussen. Ik ben 18 jaar oud.  Ik zit op de sport boksen," zegt Mike. Plots begint Mike me te kussen, ik probeer hem weg te duwen maar dat lukt niet. hij gaat met zijn tong over mijn lip, en hij vraagt als toestemming. Ik hou mijn lippen stijf op elkaar, hij port in mijn zij. ik begin te lachen en daar maakt hij gebruik van. Hij duwt zijn tong in mijn mond, hij verkent elk stukje in mijn mond met zijn tong. Tranen vinden een weg naar beneden en dat veegt hij ruw weg. Hij gaat met zijn hand langzaam naar de onderkant van mijn shirt. Ik duw zijn hand weg, maar hij pakt met zijn andere hand allebei mijn polsen vast en gaat gewoon verder. Ik wil gillen maar het word gedempt door de kus. Hij gaat met zijn hand onder mijn shirt en wrijft zacht over mijn huid. Hij stopt met de zoen en hij gaat verder naar mijn nek. Alsjeblieft zorg dat het stopt denk ik bij mezelf. En ook net wanneer ik dat dacht gaat de deur open en komt Emiel binnen stormen. Als hij mij hier ziet met tranen trekt hij Mike van mij af. Hij trekt hij me mee naar waarschijnlijk naar zijn  kamer. Als we binnen zijn doet hij de deur op dicht. Bij geeft mij een knuffel en hij tilt mij op. Hij loopt met mij in zijn armen naar zijn bed en hij legt mij erop. Hij zegt: "Ga maar slapen, je bent vast moe van deze dag, ik maak je wel wakker wanneer we gaan eten." Ik knik en sluit mij ogen, het laatste wat ik hoorde was dat Emiel de deur uitloopt en op slot doet. Dan val ik in slaap.

Ik word wakker van iemand die me door elkaar schud. "Nog 10 minuutjes," mompel ik slaapdronken. Die iemand gaat nog steeds door. Ik doe moe mijn ogen open en zie nu pas wie het is. Het is Emiel, ik zucht en sta dan toch maar op. Hij pakt mijn hand vast en neemt mij mee naar de kantine. We lopen naar binnen en we gaan op ons plekje zitten. Terwijl we wachten komt Lex en zijn vrienden naast ons zitten. Ze kijken ons boos aan en Lex zegt:"Waar was jij? Waarom liep je weg?" "Nou, ik wil gewoon niet dat mijn zusje word pijngedaan, is dat zo erg dan?"zegt Emiel boos. "Ja, dat is erg, ben je misschien vergeten dat ze van mij is en niet van jou?"vraagt Lex. "Hoe vaak moet ik het nog zeggen, ik ben van niemand. Is dat nu duidelijk," zeg ik geïrriteerd. Jake komt aanlopen en vraagt:"Wat is er aan de hand?" "Nou Emiel denkt dat Emma van hem is terwijl ze van mij is," zegt Lex. "Ik ben van niemand, duidelijk. Van N I E M A N D!" roep ik boos. Jake schud zijn hoofd en pakt mij aan mijn boven arm vast. Hij trekt me omhoog en neemt me mee naar zijn tafel. De tafel met allemaal jongens...

Hallootjes
Dit was het weer, ik hoop dat jullie het leuk vonden.
Toedels

Kidnapped by my classmates?Where stories live. Discover now