#5

1K 25 1
                                    

Pov Lex.
Ik word wakker en er ligt niemand naast mij. Waar is Emma? Is ze weer bij Emiel? Ik moet haar duidelijk maken dat ze van mij is. En dat ze weg moet blijven bij Emiel. Ik ga een contactverbod vragen bij mijn broer, dan mag ze niet meer naar hem, dan is ze helemaal van mij. Ja dat ga ik doen.
Ik loop snel naar de kamer van Jake. Ik doe de deur open en zie iets wat ik liever niet had gezien . Jake en een slaafje naakt in bed. Ik loop langzaam naar achter en ik denk dat ik het later ga vragen. Ik loop naar Emiels kamer en loop zonder te kloppen binnen. Als ik rond kijk zie ik Emiel en Emma op het bed liggen. Emiel heeft een arm om haar heen geslagen. Ik loop ernaartoe en haal voorzichtig de arm weg en til haar op. Ik loop met haar in mijn armen naar mijn kamer. Ik leg haar op mijn bed neer en loop mijn kamer weet uit. Ik doe de deur op slot en loop naar de kantine. Ik ga op mijn plek zitten en ga een gesprek aan met mijn vrienden. Als Jake de kantine binnenloopt grijp ik m'n kans. Ik ren half naar Jake en sleur hem de kantine weer uit. Hij kijkt mij geschrokken aan. "Kan je iets voor mij regelen?"vraag ik. Jake knikt en zegt:" Ligt eraan wat het is." Ik zeg:" Emma moet een contactverbod krijgen, Emiel en Emma zijn veel te vaak bij elkaar ze mogen mogen niet meer bij elkaar zijn. Wil je dat voor me doen." En ik kijk hem met met een pruillip aan wetend dat hij daar niet tegen kan. Hij zucht en knikt. Ik vlieg hem om de hals. "Dank je," zeg ik dankbaar. Jake gaat naar de kantine en ik loop de trap op. Ik loop naar mijn kamer en doe deur van het slot af. Emma zit op het bed, ze staart doelloos voor zich uit. Ik ga bezorgt naast haar zitten. "Hey, wat is er?" Ze kijkt me boos aan. "Weet je dat niet? Je sluit me op, en haalt me weg van Emiel,"zeg ze boos tegen mij. "Je bent van mij, is dat nog niet duidelijk? Je moetbij mij slapen, zo gaat het hier,"zeg ik nu ook boos. Ze kijkt boos de andere kant op en ik zucht, sta op en loop de deur uit. Ik doe de deur op slot en ik loop weg, ik hoor haar nog schreeuwen maar hecht er geen waarde aan.

Pov. Emiel
Waar is Emma? Heeft Lex haar meegenomen, wedden. Ik kleed me om en loop snel naar de kamer van Lex. Ik probeer de deur te openen en ja hoor de deur zit op slot. Ik schud mijn hoofd. "Emma ben je daar?" vraag ik. "Ligt eraan, ik ben er wel als het Emiel is. Maar ik ben er niet als dit Lex is,"zegt Emma. "Ik ben het Emiel, waarom is de deur op slot?"vraag ik. "Moet je niet aan mij vragen," zegt ze kattig, ik zucht en ik loop weg. Ik loop naar de kantine en ga op mijn plekje zitten. Even later komt Lexi naast me zitten. Ze is zo plakkerig de laatste tijd, al of ze verliefd op me is. Denk ik bij mezelf.

Pov. Lexi
Emiel is echt zo knap, ik moet zorgen dat hij de mijne word...

Hallootjes
Dit keer een kort hoofdstukje.
Wat vinden jullie tot nu toe van dit boek? Als jullie dit leuk vinden stem dan alsjeblieft op dit verhaal, daar word ik heel blij van. Lees ook mijn andere boek. Ik sta 16e in kidnapped, jeej
Toedels

Kidnapped by my classmates?Where stories live. Discover now