137. Ar tu?

181 10 1
                                    

Per pusantrus metus nutiko daug visko. Zayn sugrįžo. Ji niekada nemanė, jog tai nutiks. Kai Zayn ją paliko, atrodė, jog per sekundę subyrėjo visas pasaulis. Ji nebuvo tikra, kad galės kažką mylėti taip, kaip mylėjo jį.

Alex buvo šaunus vaikinas, ji mylėjo jį, bet ne taip kaip Zayn ir ji visada tai žinojo. Tačiau Zayn sugrįžus, viskas pasikeitė. Ji norėjo nekęsti jo, ji stengėsi, bet negalėjo. Pamilti iš naujo buvo neteisinga, bet jausmas buvo toks geras, toks lengvas.

Perrie pasėmė šiek tiek vandens ir leido jam slysti pro pirštus, palikdama žiedlapius tik ant galvos. Ji nusprendė užfiksuoti šią akimirką. Perrie nusisausino rankas į rankšluotį, esančiu šalia kubilo. Ji pasiėmė gėrimą, kurį jai atnešė Zayn, ir kita ranka pasiėmė savo telefoną. Padariusi nuotrauką, ji įsikėlė į instagram istorijas. 

Po šiek tiek laiko ji išlipo iš kubilo, vienu rankšluosčiu nusausino kūną ir kitu jį apsuko

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po šiek tiek laiko ji išlipo iš kubilo, vienu rankšluosčiu nusausino kūną ir kitu jį apsuko.

– Zayn?– sušuko, įžengusi į išnuomotos vilos miegamąjį. Stovėdama priešais tualetinio staliuko veidrodį, ji sušuko dar kelis kartus, bet niekas neatsakė. Ji jau ruošėsi eiti pažiūrėti, ar jis yra kitame kambaryje, kai kažkas ant lovos patraukė jos akį.

Perrie pažvelgė į suknelę linksmu žvilgsniu. Ji pastebėjo šalia esantį raštelį. Ji pakėlė ir perskaitė „ Pasipuošk, gražuole." Ji apsuko raštelį. „Neskubėk ;) "

Perrie šyptelėjo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Perrie šyptelėjo.

Beveik po valandos Perrie jau vilkėjo Zayn paliktą suknelę, jos balayage stiliaus plaukai buvo palikti palaidi. Ji nebuvo tikra, ką daryti toliau. Ji tyliai išėjo iš jų miegamojo į svetainę. Lauke jau buvo tamsu ir vėsus, bet malonus jūros vėjas  pūtė pro langus. Perrie pastebėjo kitą raštelį ant stiklinio staliuko priešais sofą. Šalia jo buvo raudona rožė. „Susitik su manimi paplūdimyje, panele Edwards."

– Gerai, darosi įdomu, pone Malik,– Perrie sumurmėjo sau. Ji buvo nuoširdžiai susijaudinusi dėl netikėtai Zayn suplanuoto pasimatymo.

Galinė jų vilos pusė buvo prijungta prie privačios paplūdimio dalies. Tad abiems buvo ramu, nes paparacai neturėjo prieigos būti šioje pusėje, nebent atvyktų valtimi. Vienintelės nuotraukos, kurias padarė paparacai buvo tada, kai jie leido laiką priekiniame sode.

 Vienintelės nuotraukos, kurias padarė paparacai buvo tada, kai jie leido laiką priekiniame sode

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ji išejo pro užpakalines duris. Galinis kiemas buvo papuoštas geltonomis lemputėmis ir girliandomis. Laikydama rankose rožę, Perrie su šypsena ėjo link paplūdimio. Abiejose takelio pusėsė šimtai lempučių ėjo viena už kitos. Perrie ėjo, kol ši pasiekė paplūdimį.

Čia, viduryje paplūdimio, buvo palapinė. Tačioj vietoj palapinės audinio, ji buvo papuošta gėlėmis, lapais, šakomis ir girliandomis.  Zayn taip pat čia nebuvo. Ji įėjo į palapinę. Čia buvo  pledas su keliomis pagalvėmis bei staliukas su mažomis žvakėmis ir vyno taurėmis. 

Perrie su šypsena lengvai palietė vieną iš gėlių, kuriomis buvo papuošta palapinė

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Perrie su šypsena lengvai palietė vieną iš gėlių, kuriomis buvo papuošta palapinė. Staiga ji pajuto kažką apkabinant jos liemenį. Zayn. Jos šypsena padidėjo dar labiau.

– Labas, gražuole,– Zayn sumurmėjo į jos ausis ir padėjo savo smakrą ant jos peties.

– Labas,– Perrie nusišypsojo ir švelniai palietė Zayn dešinįjį skruostą.

Laikydamas ją ties liemeniu, Zayn apsuko Perrie veidu į save. Jie abu nusišypsojo. Zayn pabučiavo jai į lūpas. Atsitraukusi su vis dar linksmu veidu, Perrie prakalbo:

– Kada tu visa tai suplanavai? Tai gražu.

– Kodėl? Ačiū, gražuole,– Zayn šyptelėjo.

– Tikiuosi tu atsinešei savo brangiąją kamerą. Tavo gerbėjai jau apsėsti tavo fotografavimo įgūdžiais, tad jei nufotografuosi tai ir įkelsi, jie tikrai eis iš proto.

– Nustok pavydėti mano fotografavimo įgūdžių,– Zayn suraukė savo nosį, taip priversdamas nusijuokti Perrie.– Bet..– Zayn, giliai įkvėpdamas, įkando jai į apatinę lūpą ir nusišypsojo.– Man reikia su tavim pasikalbėti apie kai ką svarbesnio,– Zayn leido savo rankoms slysti jos liemeniu ir paėmė jos rankas.

– Ar tekėsi už manęs?– Zayn sušnabždėjo, žiūrėdamas į jos veidą pro jos rankas.

– Ką?

– Perrie, beveik visas mano gyvenimas buvo panašus į amerikietiškus kalnelius juodame urve, niekada nežinant kur aš ar kas bus toliau. Aš patyriau ir pakilimų, ir nusileidimų. Tu suteikei man priežastį pasikeisti, priežastį tapti geresniu, priežastį sukurti ir išlaikyti santykius. Tu išmokei kokia svarbi yra šeima ir padėjai man pasitaisyti. Aš daugiau nebejaučiu, jog bet kurią sekundę amerikietiški kalneliai, kuriais važiuoju, ims smigti į dugną ar kad mano pasaulis subyrės...tu esi mano pasaulis. Aš gyvenau be tavęs ir gyvenimas ėjo toliau....bet iš tikrųjų aš pradėjau gyventi, kai tu sugrįžai. Meilė, romantika, aistra yra niekas, tik žodžiai...bet su tavimi šie žodžiai turi vertę. Ir a-aš žinau, jog tu imsi dvejoti, galvoje turi savų abejonių ir aš taip pat žinau, jog esu tas, kuris suteikė tam priežastį ir praeityje viską labai blogai sugadinau, bet aš daugiau nekartosiu tos klaidos, nes aš žinau koks gyvenimas be tavęs. Tu mano geriausia draugė, tas žmogus be kurio daugiau negalėčiau gyventi. Buvai, esi ir visada būsi mano gyvenimo meilė, sielos draugė mano širdyje ir visiems kitiems mano mergina...ir dabar...aš norėčiau, jog būtum mano žmona,– žvelgdamas į jos mėlynas akis, Zayn išsitraukė iš kišenės mėlynos spalvos aksomo dėžutę ir atsiklaupė priešais ją.

– Perrie Edwards, ar tekėsi už manęs?– Zayn paklausė, atidarydamas dežutę.

●●●

ɪɴᴛᴀɢʀᴀᴍ| ᴢ.ᴍ. ᴘ.ᴇ. (ᴠᴇʀčɪᴀᴍᴀ)✔Where stories live. Discover now