6

764 56 9
                                    

//maffia Dazai, fehérnemű fétis, erotika//

//Gyerekek, ez az első sztori, ahol senki sem depressziós, és senki sem akar meghalni! Köszönjétek a sós karamellás likőrnek és az általános jó hangulatomnak ♥//

Dazai ritkán költötte magára a pénzét, ha a töméntelen italt a Lupinban nem számoljuk. Annál szívesebben vett dolgokat neked, különösen ruhákat. Nem sokat törődött azzal, mit viselsz, de az összeillő, csinos fehérneműt szinte megszállottan szerette. Dazait gyönyörködtette, ha lassan, mint a csokoládét, kibonthatott a ruhádból. Akármilyen fáradt és elnyűtt volt egy-egy küldetés után, szinte minden nap végén időt szakított rá. Nem mindig követte szex a gyengéd simogatásokat, Dazai néha megelégedett azzal, hogy a testedet nézze. A füled mögé simította a hajad, megcsókolta a szabaddá vált nyakad, amikor megállt a hátad mögött, kezét összefonta a hasadon.

– Imádlak így – suttogta. Finoman megharapta a fülcimpád, bizsergést keltve a gyomorban.

Gyakran bókolt így, de se az érintéseit, se a szavait nem tudtad megszokni. Lehajtottad a fejed, de maga felé fordított és az állad alá nyúlva felemelte, nem rejthetted el sokáig az izgatott arcodat. Meg akartad csókolni, annyira közel kerülve hozzá, hogy tovább ne bámulhasson. A pillantása egyszerre zavarba ejtő és ingerlő volt, és fogalmad sem volt róla, hogy fér meg ennyi vonzerő egy tizenhét évesben.

Fülig szerelmes voltál belé, az egymáshoz illő bugyit és melltartót is főleg miatta viselted. Szeretted, hogy ő is szeret téged, és bármilyen elégedetlen voltál korábban magaddal, neki csupa dicsérő szava volt hozzád. Dazai feltornázta az önbecsülésed, csúf békából királylányt varázsolva.

A forró szerelméért kis ár volt titokban találkozgatni iskola után. A barátnőid vásárolni vagy moziba, te a yokohamai maffia legrettegettebb végrehajtójának az egyik menedékhelyére jártál, és minden alkalommal csak úgy ragyogtál a boldogságtól.

Fel sem fogtad, milyen veszélybe keverted magad, amikor viszonyt kezdtél Dazaijal. Színleg nemet mondhattál volna, de valójában nem volt választásod. Tetszettél neki, akart téged, és valamilyen módon mindenképp a magáévá tett volna.

*

Sosem hitted, hogy pont egy ilyen fiú lesz a barátod. Kedves voltál, de zárkózott, és nem szívesen mentél ki az éjszakába. Kétszer rángattak el szórakozni a barátaid, amióta megkezdted a középiskolát, de, mert mindig nagyon kétes helyekre keveredtetek, legszívesebben már az első után nemet mondtál volna. Dazait mégis egy ilyen este ismerted meg, amikor öt-hat percre egyedül maradtál az utcán az egyik rakparthoz közeli bár előtt. A lányok, mielőtt otthagytak, a lelkedre kötötték, hogy maradj, az egyiknek még a mobilja ott lapult a kabátzsebedben. Mégis, mire visszajöttek, te Dazaijal beszélgettél valamivel távolabb: az alkohol annyira feloldotta a gátlásaidat, hogy az arcát és fél szemét takaró kötéseket egy percig sem tartottad furcsának.

Azt hitted, az ismeretség véget ért, mert a közeledő lányokat látva Dazai sietve elköszönt tőled. Azonban másnap egy üzenet várt tőle a mobilodon, és a hétvégére találkozót kért tőled.

Dazai késett, és sűrű bocsánatkérésekkel dörzsölgette az arcát feléd tartva. Amikor leengedte a kezét, a kézfején vér sötétlett, néhány csepp még halványan látszott a szeme alatt. Könnyebben hitted, hogy megsérült, mint a félvállról odavetett, őszinte magyarázatát: Dazai egy kikötői raktárból jött, ellenőrizve, minden rendben van-e egy fegyverszállítmánnyal.

Azt hitted, viccel, de hamar nyilvánvalóvá vált, hogy Dazai a maffiának dolgozott. Mire ezt kimondta, nem táncolhattál vissza. Egyetlen szerencséd volt, hogy tetszett neked, különben a kapcsolat hamar és számodra egészen fájdalmasan véget ért volna.

Dazai veszélyes volt, veled mégis finoman bánt, és mellette sosem érezted fenyegetve magad. Gyakran cirógattad a kötéseket a testén, gondolkozva, hogy szerezte a sérüléseket alatta.

*

Alig zárta be a lakást magatok mögött, Dazai megszorította a derekad, és közel húzott magához. A csukott ajtónak dőlt, türelmes természetével ellentétben még csók közben elkezdte felhúzni a ruhádat. Nevetve, gyenge ellenkezéssel fogtad le a kezét, de nem tudtad eltolni.

– Ma mivel kápráztatsz el? – suttogta, újabb, heves csókot nyomva a nyakadra. Csak addig eresztett el, hogy levegye a pulóvered. Rajta hiába volt még kabát, neked már a nadrágodat gombolta, amikor elindultatok a hálószobába.

– Titok. – Ujjaid elvesztek a hajában. Dazai levette a pólód, élesen szívta be a levegőt az érintetlen bőröd és a csupasz nyakad láttán.

Letérdelt, úgy húzta le a nadrágod, a lábad átölelve csókokat adott a combodra. Felnyögtél, a kezedbe temetted az arcod. Nem voltál felkészülve erre a tempóra.

– Borzasztó napom volt, (Név) – mormolta a lábaid közt, lehunyt szemmel szívva be a bőröd illatát. Felállt és gyengéden meglökött, hogy hanyatt ess az ágyán, szétzilálva a párnahalmot. – Kérlek, hadd tegyem jobbá veled.

Dazai lelökte a válláról a nehéz kabátot. Melléd ült, lehúzta az egyik kezed az arcodról, újabb, leheletnyi puszit adva a csuklódra. Elvörösödtél, izgatott lettél az érintéstől. Megremegtél, amikor Dazai eleresztett, hogy megsimogassa a vállad.

– Szépséges – sóhajtott. Rövid ideig nem is ért hozzád, csak az új melltartódat és a melleid közé csúszott, vékony aranyláncot figyelte. Élesen szívta be a levegőt, és amikor felnyitottad a fél szemed, láttad, hogy kipirult, és a vágytól remeg az ajka. – Sose gondoltam, hogy ennyire jól fog állni. – Megérintette a nyakláncot, amit a legutóbbi randevú végén adott. Ez volt az egyetlen olyan ajándéka, amit más is láthatott, és amióta először felvetted, nem is váltál meg tőle.

– Neked – suttogtad, de a mondat nem folytatódott. Dazai megérintette a melled, minden értelmes gondolatot kisöpörve a fejedből.

A szeme, a mosolya és a belőle sütő vágy gyilkolni tudott volna. Felnyögtél, amikor megszorított, félig kibújtatott a melltartóból, és harapásokkal halmozta el a nyakad. Épp érintetlen volt, de Dazai mellett hamar rászoktál a zárt blúzokra az iskolában. Gyönyörködtette, hogy újabb és újabb módokon mutassa ki, hogy az övé vagy, és a drága fehérneműkön kívül harapásnyomokkal láncolt magához.

Agónia // x Reader oneshotokWhere stories live. Discover now