Ben Ay'ın çocuğuyum Jeon sen sevgilim sen ise benim ay ışığımsın

271 24 86
                                    

12~FİNAL Bölüm Başlığı:Ben Ay'ın çocuğuyum Jeon sen sevgilim sen ise benim ay ışığımsın

Ölüm tarihi: 17 Haziran 2017
Ölüm saati; 16.35
Ölüm nedeni: Hasta sol kalp odacığının tıkanması sonucu olduğu ameliyat sırasında hayatını kaybetmiştir.

Ellerim titriyordu soğuk ameliyathane odasında, satırlara işler iken Taehyung'un ölümünü.

Jungkook'a verdiğim sözü tutmadığım beynimin duvarlarında bana işkence eder iken bir göz yaşı daha döktüm.
Zira ona söz vermiştim.
Taehyung o kapıdan canlı çıkacaktı.

Yaklaşık 8 aylık bir süreydi onun son yaşamı, ili 3 ay sevgilisi yoktu yanında ardından ise o da geldi ve son kalan 5 aylık ömrünü birlikte geçirdiler. Sevgilisinden ayrıyken bile böyle bir durumda iken bile pes etmedi yaşamak için çabaladı. Hastaneye hep neşe kattı,acizliğini yansıtmadan gülücükler saçtı.

Kim Taehyung'du o, her zaman neşeli ve sevecendi. Canının ne kadar yandığını anlayabiliyorduk, zira bizler gidince yüzünü buruşturur ve ağlamaklı bir yüz ifadesine bürünürdü. Biz gelince ise daha iyi olduğunu söyler hep gülümserdi.

Bir gün "Ben iyiyim Jungkook beni çok seviyor baksanıza papatyalarıma ne güzelde büyümüşler" diyerek yanında uyuya kalan sevgilisinin yanağını okşadı ona her gelişinde yenisini getirdiği ve birlikte mutlaka suyunu temizleyip güzelce sevdikleri papatyaları gösterir gözlerinin dolmasını engellemezdi.

Hatırlıyorum da Taehyung ve Hoseok'un ağlayışları ile dolu günün ertesi sabahı Hoseok'un yanında Adının Jungkook olduğunu öğrendiğim çocuk ile geldiğinde Taehyung ne kadar da ağlamıştı.

Bütün gün birbirlerine sarılmış birbirlerinin her milimini öpmüş ve bütün özürlerini ağlayışlar eşliğinde bırakmışlardı beyaz duvarlara, o kadar seviyorlarmış ki her şeyden herkesten vazgeçmiş ve Taehyung'un kalan 5 ay ömrünü birlikte hastane odalarında gülüşleri eşliğinde sabahlayarak geçirmişlerdi.

Her gün elinde yeni bir demet papatya ile odaya giren Jungkook yatağın dibinde ki masada ki vazoya çiçekleri koyar ve bir dal koparıp Taehyung'un kulağının arasına sıkıştırır, alnını öper uyanmasını beklerdi.
Sıkılmazdı bunu yapmaktan, her gün aşkları yenilenir gibi uyanırlar birbirlerine güzel sözler sıralar ve kendilerine küçük eğlenceler bulurlardı. Çoğunlukla Jungkook Taehyung'a en sevdiği kitaplardan getirirdi renkli hediye poşetlerine koymaz mutlaka kendi perşômen kağıdından hazırlar hasır ip ile etrafını sarıp kurdelenin içine bir ya da iki dal papatya sıkıştırır güzel bir gülümseme ile verirdi.

Taehyung ise yırtmaya kıyamaz ve dikkat ile çıkarır ve çekmeceye koyardı paketini. Bu böyle 5 ay daha devam etti. Taehyung'un komidini papatyalar ve kitaplar ile doldu, bir kalp hastasının bu kadar kitap okuması ve kokulara karşı bu kadar dayanıklı olması üst kadememdeki tüm doktorları büyük bir şaşkınlığa uğratır iken,

Aslında Taehyung'un kokulara değil sadece papatya'ya karşı dayanıklı olduğunu öğrenmiştim. Sadece papatyalar onun ciğerlerini yakmıyor sadece kitaplar onun başını ağrıtmıyor sadece Jungkook ona iyi geliyordu.

Ta ki  16 Haziran gecesine kadar.
O gece Jungkook Taehyung uyuduktan sonra ağlaya ağlaya deri defterine notlar almış ve bir papatya daha sıkıştırmıştı arasına.
Taehyung'un beline sarılmış boynunu öperek uykuya dalmıştı hissetmişmiydi acaba? sanırım hissetmişti, Taehyung'un o sabahı göremeyeceğini. onu gülümseyerek gönderdiği ameliyathane den cansız bedeninin morarmaya yüz tutmuş teni ve buz gibi elleri ile bir bütün haline gelmiş ona hiçte yakışmayan soğukluk ile o kapıdan çıkacağını hissetmiş ve kabullenememişti

Bibliophilia❦/Taekook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin