Vysoká Škola

1.6K 79 8
                                    

Pohled matyho

,, Maty utíkej na zastávce už je autobus",, cože" řekl jsem a začal utíkat. Vítek se mi začal smát,, co se děje? "zeptal jsem se,, žádný autobus tam není, chodíme pěšky"
(to je trouba 🤣12 let chodí pěšky do školy a naletí na tohle pozn. Autorky)
,, už 12 let chodíš pěšky a skočíš na tohle" smál se Vítek. V tu chvíli jsem se cítil trapně než jsem se kouknul na hodinky,, on ťe ten smích přejde, až ti řeknu kolik je hodin je 7:50",, sakra zase pozdě "řekl Vítek a začaly jsme utíkat,,
dnes je poslední den kdy se učí zítra se rozdává vysvětšení,, aspoň zítra přijít včas" přivítal nás školník u dveří my taky pozdravyly a běžely ke skříňkám přezuly jsme se a šly do třídy kde se na nás všichni otočily, jak jinak šly jsme do prostředí hodiny normálka den i učitelka byla jako vždy naštvaná vyhubovala nám a my si sedly do lavic. Seďely jsme spolu v lavici.
Uplynul den a před námy byla poslední hodina,, tak žáci do zítra si připravíte proslov o tom kam půjde te na vysokou školu a proč by stě se tam chťely dostat"zakončila velmy krátký proslov učitelka,, máš nějakou školu vybranou "šeptl jsem na Vítka
,,ne a ty",, já taky ne "šept jsem
Cestou domů jsme se ješťe bavily o vysokých školách a ani jeden nemá žádné obor na vejšce kterej by si vybral, nakonec jsme se schody na vysokou s hlavním oborem informatika.

Sen Nebo Realita? Vittem (DOKONČENO) Where stories live. Discover now