57.kapitola [15+]

482 28 2
                                    

Jungkook přišel do pokoje a hned za Taehyungem zamkl.

,,Co to děláš?" zeptal se Taehyung. Jungkook k němu přistoupil.

,,Co kdybychom dokončili to, co jsme v obýváku začali, babyboy?" řekl Jungkook. Taehyung ho začal líbat, aby mu naznačil, že souhlasí.

Jungkook se s ním přesunul k posteli, na kterou ho za neustálého líbání položil. Když jim došel vzduch, tak se Jungkook přesunul na jeho krk, který začal opět obdarovávat fialovorudými flíčky.

Poté mu svlékl triko a opět se mu přisál na rty. Rukou zabloudil až k jeho kalohotům. Rozhodl se, že to nebude nijak prodlužovat. Hned mu začal sundávat kalhoty i s boxerkami. 

Když ho Jungkook přestal líbat a odtáhl se od něj, tak mu sundal triko. Jungkook byl sice překvapený, ale ušklíbl se.

,,Hmm... Koťátko vystrkuje drápky, ano? Tak v tom případě i tygr nebude milý." řekl Jungkook a v očích se mu mihl záblesk vražedného pohledu. Byl však jen hraný. Chtěl jen Taehyunga vystrašit.

Hned si sundal i zbytek oblečení a podíval se na Taehyunga.

,,Dneska to zkusíme bez přípravy babyboy, ano?" řekl Jungkook a Taehyung nervózně přikývl.

Jungkook nasměroval své přirození k jeho vstupu a lehce na něj zatlačil. Taehyung vydechl a kývl na to, že do něj může už vniknout. Jungkook tedy neváhal a začal ho do něj pomalu zasouvat.

Na Taehyungovi bylo vidět, že ho to hodně bolí. Brečel a zadržoval dech.

,,Babyboy. Uvolni se." řekl Jungkook. Taehyung se o to pokusil, ale nešlo mu to.

,,Ne. Takhle to nepůjde. Nechci ti ublížit." řekl Jungkook a chtěl z něj definitivně vystoupit, ale Taehyung ho zastavil.

,,Já to zvládnu, ano? Hlavně nepřestávej, prosím." řekl Taehyung a Jungkook ho tedy poslech a začal do něj opět pomalu zasouvat. Vždy se po nějakém úseku zastavil a když mu to Taehyung povolil, tak se posunul hlouběji.

Když v něm byl až po kořen, tak musel počkat, než si Taehyung zvykne na jeho délku. Když Taehyung kývl, tak se v něm začal pomalu pohybovat a nakonec i přirážet.

Taehyung začal pomalu pociťovat spíše slast, tak Jungkook začal přirážet rychleji.

,,D-daddy. Rychleji-aahhaah." začal sténat Taehyung a Jungkook tedy přidal na tempu.

Bylo jim jedno, že jsou ostatní doma. Chtěli si užít jeden druhého v jejich pokoji, když jim to v obýváku překazili.

,,D-daddy!" vykřikl Taehyung a udělal se na jejich bříška. Jungkook ještě zrychlil a ani když se udělal, tak nepřestal. Chtěl si vzít Taehyunga tvrdě.

Taehyung nemohl skoro ani dýchat. Ještě nevydýchal svůj předešlý orgasmus a hned do něj Jungkook začal neuvěřitelnou rychlostí přirážet.

,,Daddy-aah." sténal Taehyung pořád dokola.

Nakonec se oba navzájem udělali a Jungkook z něj vystoupil.

Říše Brixima [Taekook]Onde histórias criam vida. Descubra agora