52-)Mutlu Olmanı İstiyorum

36 10 0
                                    

😀Keyifli Okumalar😀

2,5 hafta...Tamı tamına 2,5 hafta geçmişti.

Genç kızın evden dışarı adım atamadığı.Okula bile gidemediği abisinin gece gündüz farketmeden saniye bile olsa başından ayrılmadığı bok gibi bi 2,5 hafta

Toprak'ı,bırakın görmeyi sesini bile duymuyordu.
İşte buda bu süreci iğrenç yapan asıl şeydi.

İlk zamanlar annesi ve kardeşinin telefonundan Toprak'a ulaşmaya çalışsa da abisi hızla onlara da el koymuştu.İlk gece ki gibi abisi evden çıksa belki Toprak gelirdi,bir şekilde genç kız giderdi ama maalesef bu 2,5 haftada abisi de dışarı adımını atmamıştı.

Annesi bir kaç kez abisi ile konuşmayı denemişti ama genç adam gram yumuşamamış hatta üstelerlerse babasına söylemek ile tehtid etmişti.

Şevket Dumlupınar bu olayı duyarsa neler olabileceğini tabiki herkes gayet iyi biliyordu.Genç kız kuvvetli bir dayak yer ve belkide ağza alınmayacak yürek kaldırmayacak sözler duyardı.

Kendinden büyük birine aşık olmak ile belki de sürtük muamelesi görürdü, hemde babası tarafından.Pardon 19 yıldır babası olduğunu sandığı kişi tarafından.

Yağmur,abisine karşı ağzını açmamış dediği her şeyi yerine getirmişti ama bunları yaparken sessizliği ve bakışları ile abisine kırgın olduğunu gayet açık belli ediyordu.

Bu her ne kadar genç adamı üzsede kendince kardeşini koruduğu için Yağmur sonradan farkına varacak ve kendisini o adamdan koruduğu için abisine teşekkür edecekti

Sarp,kardeşi bugün de sabahtan beri hiçbir şey yemediği için küçük bir tepsiye o gün için yapılan yemeklerden azar azar koyup odasının yolunu tuttu.

Sinirleri bozuluyordu.O adamın hayatına normal devam ettiğine o kadar iknaydı ki kardeşinin kendisini heba etmesi gücüne gidiyordu.

En kısa zamanda gidip o Toprak denilen herifin ağzını burnunu dağıtacağı da kesindi

Tam kapıyı açacakken annesinin kendisine seslenmesi ile arkasına döndü.Mavi gözlü kadın ellerini tepsiye uzatıp oğlunun elinden alırken konuştu

"Sen girme yanına yiyeceği varsa da yemez ben veririm"

Genç adam ellerinden giden tepsi ile omzu üzerinden arkasında kalan kapıya baktı ve geri annesine dönerek dolmuş gözleri ile mırıldandı

"Anne ben yanlış birşey yapmıyorum.Ben sadece onu koruyorum."

Yaşlı kadın oğlunu geçip kapıyı açmaya yeltenirken arkasında ki bedene hitaben konuştu

"Yıllardır onu kendi nefretinden koruyamazken şimdi masum bir oğlanın sevgisinden mi korumaya çalışıyorsun?Komik olma Sarp"

Odaya giren annesi ile genç oğlan sinirle yumruğunu sıktı.Piç kurusu sadece kardeşini değil annesini de kandırmıştı.

...

Genç kız annesinin zorlada olsa yedirdiği bir iki kaşıktan sonra gerisini kabul etmemiş büyük olan da daha fazla üstelememişti.

Elinde ki tepsiyi ranzanın yanında ki komodinin üzerine bırakıp 2,5 hafta da eriyip biten güzeller güzeli kızına döndü

"Birtanem kendini bu kadar yıpratma abinin amacı seni üzmek olsa, yada senden nefret etse bende korkarım ama onun amacı senin mutluluğun ve iyiliğin.Kısa sürede fark edecek her şeyi ve o zaman aranıza girmeyecek güven bana"

Yağmura TutsakWhere stories live. Discover now