-Bölüm 18-

579 15 0
                                    

Herkesin üstüne atlamak pek iyi bir fikir gibi durmamıştı sonradan çünkü şuan hepsi bayılmış gibi yatıyorlardı gene felaketim harika.Bunu düşünürken bir elimide çenemin altına koyup sağa sola hareket ettirmeden duramıyordum tabiki şuan dışardan tipsiz bir yaratık gibi duruyordum aslında,üzerlerinden kalktım ve oduna oturdum üstümdeki ceketi üstüme iyice çekerek şarjı bitmek üzere olan telefonumla uğraşmaya başladım bir kaç dakika sonra bizimkiler uyanıp etrafa bakmaya başladılar beni farkettiklerinden pia bir çığlık atarak üstüme atladı ve tekrar ikimizde yere kapaklandık aslında bunu videoya alsanız çok komik olabilirdi düşünsenize:siz ona ters ters bakarken o bağırarak üstünüze atlıyor siz elinizle atlama işareti yaparken ikinizde yere kapaklanıyorsunuz ve ağzınızdan yavaş çekimde 'aaa' kelimeleri çıkıyor vallaha  düşündükçe gülesim geliyor yeminlen.

Telefonum elimden bir yere uçtuğunda gözlerim ile telefonumu aramaya başladım o anda pia yerde bana sıkıca sarıldı sonra ayağa kaldırıp iyice sıkmaya başladığında bizimkilere işaret ettim ve sessizce fısıldadım:

-Kankamlar ölüyorum kurtarın beni nolur

İkiside anlayıp pia'yı benden uzaklaştırdılar,pia aç bir kurt gibi bana bakarken içimden bildiğim duaları okudum pia için değil tabiki telefon umarım iyidir gel pisi pisi.

Şuan 70-80 yaşında kedisine yemek vermek için onu arayan yaşlı teyzeler gibiydim,yarı eğilmiş vaziyette elimde fener diğer elimde öne atılmış telefonu almaya hazır ağzımdan ise ''pisi pisi'' sesleri çıkıyor.Telefonumu bulduğumda yere çömeldim ve elime aldım sonra bağırarak göğüsüme bastırdım.

-Yavrum iyi misin ? annen geldi

Pia ve diğerleri bana tip tip bakarken zach atıldı.

-Deli hastanesinin numarasını verin biriniz

Gülümseyip ağzımı araladım:

-Telefon çekmiyor

Hepsi korkmuş bir şekilde birbirlerine baktılar ve bana döndüler

-Allah evine ateşler salsın

-Amin kankamlar amin

Yavaşça yerimden kalkıp,üzerime çırptım ve çadıra doğru yürüdüm.

-Ben yatıyorum zaten geç olmuş sabah görüşürüz.

-Görüşürüz,dedi herkes bir ağızdan.

*

Sabah yüzüme vuran güneş....tabiki şaka yapıyorum çadırdayım heryer kapalı ne güneşi ? ya şaka değilde havasızlıktan ölücem pia bir gaz çıkarsa ve ya diğerleri yeminlen ölürüz gideriz haberlerdede ''kankasının gazı 4 can aldı''yazar.

Bu düşünce üzerine bir kaç dakika kıkırdadım ve gerindim çadıra baktığımda herkes uyuyordu ah harika onlara bir kahvaltı hazırlaya bilirdim.

Çadırdan çıktım ve kıyafet çadırına geçtim,üzerime kısa şort ve salaş bir bluz geçirerek masanın başına geçtim.

Sabah menüsü olarak omlet ve sucuk yapabilirdim yanında ise zeytin filan olur.

Yumurtaları çırpıp,unu ekledim kızgın yağın içerisine döktüm,sucukları ince ince doğrayıp yağın içerisine attım ve karıştırmaya başladım.

Dakikalar sonrasında saray kahvaltısı diyemem ama fakir kahvaltısı diyebilirim zengin fakir of herneyse.

Çadırın fermuarını sonuna kadar indirip kafamı soktum baktım herkes uyuyor en iyisi su dökmek sonuçta doğa susuz olmaz değil mi ?

Elimdeki büyük şişeyi 3'ünün kafasından aşağı boşaltım gülmeye başladığımda pia çığlık atmaya başladı,zach ve wiliam sövmeye başladılar hepsi gözlerini açıp bana baktıklarında.

-Kahvaltı var..bakın öldürmeyin beni size kahvaltı yaptım..omlette var ?..tamam sucukta..anlaştık mı dedim kısık bir sesle

Herkes kafasını olumlu anlamda sallayınca dışarı çıktım ve masadaki yerime geçtim.Herkes masaya doğru geldi zach yavaşça ağaçların arkasına gitti.

-Elimi yüzümü yıkıyım

-Neden yıkıyorsun az önce sizi ıslattım ya

Dedim gülerek.Başta bana kızgın bir şekilde baktığında gerilmiştim sonra ise yerini gülümseme alarak kahvaltı masasına geçti.

Isıttığım sıcak ekmekleri dilim dilim doğradığımda herkes eline bir tane aldı ve yemeye başladılar anladımki bana kahvaltılık bir şey kalmayacaktı.Sucuk,omlet,zeytin elden ele giderken ben ise sadece izliyordum bunlar ne biçim arkadaştı lan aç orangutanlar insan yakın kankasınada birazcık verirdi,dakikalar sonra hepsi masadan kalktılar kafamı sofraya çevirdim hiç bir şey kalmamıştı inanabiliyor musunuz ? 

-Doydunuz mu ?

Yok birde doymasınlar sofia.

-Doyduk,eline sağlık

-Doydum,eline sağlık

-Doyduk sağol,eline sağlık mal 

-Önemli değil açlar

Dedim elimdeki tabakları poşetin içine doğru toplarken,bugün planım vardı küçük bir köye gidicektim duyduğuma göre orda yardıma ihtiyacı olanlar varmış açıkcası o köyde açlık ve susuzluk fazla sıkıntıymış hatta yatıcak yer evet yatıcak yerler için bir şey yapamam ama onlara yemek götürebilirdim nede olsa onların yerinde herkes olabilirdi.

Çadırın içine girip salaş bluzumun üstüne gömleğimi geçirdim,ayakklarıma converslerimi geçirip bizimkilere seslendim.

-Ben köye gidiyorum çocuklar

Pia yavaşça yattığı yerde doğruldu:

-Neden ?

-Yardıma ihtiyaçları var bende elimden ne gelirse yardım edicem

-İyilik meleği

Zach ve wilmer elleriyle melek işareti yaptılar,Gülümsedim

-erken gelicem korkmayın

-bize dün ne olduğunu anlatıcaksın gelince

-emredersiniz anne

Yavaşça inişli,çıkışlı,taşlı yerleri geçerek yola ulaşmıştım,arabama atlayarak sürmeye başladım.Önce bir markete uğruyordum bir kaç şey alıp köye geçicektim sonra ise tekrardan ormana dönücektim umarım bugün normal geçer çünkü yarın akşama doğru eve dönüceğiz.

Araba ile yaklaşık 1 saatir yoldaydım ve aklıma lucasın izlettiği video geliyordu annem ve babam onlara güvenemiyecektim artık ikiside bana yıllardır yalan söylüyorlardı en büyük yalan ise babamın başka bir yere çalışmaya gitmesiydi tabi ya babam ile annem ayrıldığı için babam başka bir yere gitmişti bunuda bize çalışıyor diye yutturdular ah ne salaktım keşke bunu anlasaydım peki ya lucas ? bu videoyu nasıl bulmuştu ? nerden buluyordu bunları ? ah şuan kafayı yiyicektim nolur bir çıkış yolu göstersinler bana.

Markete vardığımda arabayı durdurdum ve markete doğru ilerledim.

Merhaba :D yeni bölüm hazır umarım okursunuz bu bölüm diğer bölüme göre biraz daha enerjik oldu şarkı zaten harika ona laf söyleyemiyorum.

Multimedia:Pia

Vote yaparsanız sevinirim ^^

Gül Kurusu /DÜZENLENİYOR/Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin