- Bana Gözlerinle Değil, Kalbinle Bak -

381 46 6
                                    


Merhaba Sevgili Okurlar,

Size sadece birkaç bölümden oluşan ve kalbinizi ısıtacağını adım gibi bildiğim bir hikayeyle geliyorum! Fazla bir iddiası olmayan, vermek istediği alt metni açıkça ortaya koyan ve bu zamana kadar göremediğiniz veya görmeyi reddettiğiniz değerleri size yeniden hissettireceğine inandığım bir hikaye bu. Büyülü bir havayla anlatmaya çalışmış olsam da tam da hayatımızın içinden bir noktadan yazdığımı bilmenizi isterim. Aslında lise sıralarındayken yazdığım bu hikayem, epey eski ancak burada durmasını istediğimi fark ettim. Eğer beğenilirse yazdığım buna benzer kısa hikayeleri, burada paylaşmaya devam edeceğim.

Son zamanlarda mesaj kutumdaki mesajlar artıyor. O mesajlarda ortaya konulana göre kötü çocukların, sözde mafyaların türediğini görüyorum. Ve ben de bu küçük yaştaki okuyuculara daha güzel bir örnek olması açısından bu hikayeyi buraya bırakmak istiyorum. Belki okuyacak kişi sayısı bir elin parmak sayısını bile geçmeyecek ancak ben yazdıklarımın bir kişiye bile ulaştığını bilsem mutlu olacağım.

Dün malum Wattpad hata verdi, hikayelerimiz bir anda silindi ve biz, güven duygumuzun orta yerine bir balyoz gibi inen bu kötü durum karşısında elimiz yüreğimizde, profilimizi yenileyip durmaktan başka hiçbir şey yapamadık. E ben de çok yeni bir kullanıcı olduğum için Soluksuz adlı kitabım kalıcı olarak silindi sandım.

İşte o sıralarda, kütüphanesinde hala sapasağlam duran kitabımın bütün bölümlerinin -evet yüzlerce sayfadan söz ediyorum- ekran görüntülerini tek tek alan, sonra her birini bana atan çok değerli yazar arkadaşım ve okuyucum memetthefuckingcurly 'e bu hikayeyi ithaf ediyorum. Onun da profiline göz atmanızı ve buralarda görmeye pek alışık olmadığınız samimiyetteki değerli kitabına bir şans vermenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Fazla uzatmadan bir alıntıyla sözlerimi burada noktalıyor, ardından sizi hikayeyle baş başa bırakıyorum.

"Dünyada, karanlığı tam anlamıyla tatmadan iki ayağı üzerine sapasağlam basanların anlamasına imkan olmayan bazı şeyler vardı. Onlar bedensel engelin aşka da engel olduğunu, insanların yalnız gözleriyle gördüğünü ve mesafelerin adımlarla aşıldığını sanıyorlardı."

Bana Kalbinle BakOnde histórias criam vida. Descubra agora