🇺🇸Big Brother😎

271 40 80
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                    04/0#/18##

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                    04/0#/18##

Sevgili Günlük;
Bu benim abim Amerika. Tam adıyla Amerika Birleşik Devletleri, ona tam ismi ile hitap edilmesinden hoşlanır.

Abim, olağan üstü biridir. Beni her zaman güldür ve eğlendirir. Mutlu olmam için elinden geleni yapar, beni üzmeyi  ve üzülmemi sevmez. Beni sürekli koruyan abi gibi abidir. Kendisi benim beyaz atlı şövalyem olduğunu söylüyor, ki bence de öyle. Buna inanıyorum çünkü tam bir şövalye gibi oldukça yetenekli, zeki, cesur, güçlü ve havalı.....olan abim keşke sürekli babamla bir yerlere gitmek zorunda ya da ceza alacak şeyler yapmasa ve...her zaman onunla oynasam...
________
                                                    06/0#/18##

Abim babamla bir yerlere gittiği zaman onu gerçekten çok özlüyorum. Etrafta beni hunharca koşturan, çılgın plan ve şakalarına uyduran ve benimle sürekli vakit geçirmeye çalışan birinin eksikliği çok çabuk hissediliyor. O olmadan etraf çok durgun ve sesiz. Cidden yanlız hissettiriyor.
________
                                                   13/0#/18##

Bugün ayın 13'ü ve günlerden cuma. Bugün bizde uğursuz bir gün olarak kabul edilir. Amcam İskoçya bize bununla ilgili korkunç hikayeler anlatmıştı. Ve açıkçası çok gerçekçi ve korkutucuydu. Ama abim beni hepsinden koruyacağını, kendisinin hiç korkmadığını söyledi. O gerçekten çok cesur. Keşke ben de onun gibi cesur olabilseydim böylece ben de onun beni koruduğu gibi, onu koruyabilirdim.
________
                                                 15/0#/18##

Abim benim kız gibi şeyler yapmayı sevdiğimi söyleyip bana hanım evladı diyor. Ama bence yemek yapmayı ve çiçekleri sevmek beni kız yapmaz. O ve babam sürekli gittikleri yerde erkeksi şeyle yaparken ben annemle kaldığım için bunları sevmem doğal.
________
                                                17/0#/18##

Bu gün bağzı çocuklar yine bana sataştı. Benimle alay edip dalga geçtiler. Normalde abim beni onlardan korur ve kurtarıldı,  ya da babam gelip onlara kızar ve kovalardı. Ama kişi olamadığı zamanlar hep böyle oluyor. Bu gün sırf onlar olamadığı ve kendimi koruyamıycak kadar zayıf olduğum için....hayatımda ilk kez birilerinden dayak yedim. Annem daha morlukları şişlikleri ve yaraları görmedi, görmemeli de. Endiselensin istemiyorum. Hepsi babamın dediği gibi zayıf bir erkek olduğum için oldu. Söyler misin sevgili günlük...ben neden bu kadar zayıfım?
________
                                               29/0#/18##

Bu gün abimle babama şaka yaptık. Tüm plan ve fikir abime aitti, ben sadece ona yardım ettim. Babam bize çok kızdı daha doğrusu abime çok kızdı. Benim böyle bir şey akıl etmeyecek biri olduğumu söyledi. Abime oda hapsi cezası verdi, her zamanki gibi. Abimin ceza almaması için yine annemle çok uğraştık ve yine hiç bir işe yaramadı....
________
                                               O2/0#/18##

Abimle ormanda şans eseri bulduğum özel ve gizli o muhteşem yerimizde, beraber yıldızları izledik ve gelecek hakkında konuştuk. Abim büyünce çok güçlü, zengin, saygın ve gözde bir ülke olmak iztediğini söyledi, tıpkı babamız gibi. Umarım istediği olur. Oh, ben nasıl mı olmak istiyorum? Ah, şey Umm bu kulağa belki saçma gelebilir ama....benim istediğim şey herkesin mutlu olası ve bu mutluluğu sağlaya bilmek. Evet, tek isteğim bu. Ama abim bunların gerçek hedefler olmayıp daha gerçekçi ve kendim için iyi olan bir gelecek hayali kurmamı söyledi. Ben de babam gibi olmalım herkes bunu söylüyor....ama ben bu konuda sesiz kalmayı tercih ediyorum..
_________
                                                O7/0#/18##

Çok güzel kar yağıyor. Böyle havalarda tüm çocuklar dışarı çıkıp kardan adam yapmalı ve kar topu oynamalı. Tıpkı ben ve abimin yaptığı gibi. Ah, tanırım çok eğlenceliydi. Havuçtan burun ve yaban mersini den gözlerle ağazı vardı. Abim eli mavi olduğu için ellerini kardan adama sürdü ve o da mavi oldu. Tıpkı Avusturalya'ya benzemişti. Ama fazla tonbul ve büyümüş halı gibiydi. İsmi ne mı? Ben de bilmiyorum çünkü isim koymadan kar topu oynamaya başladık. Sonra abim hasta olmasın diye onu zorla eve soktum.

4

~ To be continued ~

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 07, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kanada'nın GünlüğüWhere stories live. Discover now