3. Fejezet

2K 101 0
                                    

Éppen egy férfinek segített emelgetni egy hatalmas súlyzót, amikor megpillantottam. Nem mertem egyből szólni neki. Egy percig csak némán ácsorogtam és néztem az izmos felsőtestét, ahogy megfeszül a nehéz súly alatt. Figyeltem, ahogy az izmai és a rajta lévő erek egyre keményebbé és duzzadtabbá válnak az erőlködés hatására. Fogalmam sincs, mi ütött belém, de a szívem hevesebben kezdett el verni és melegség öntötte el a gyomrom. Miért ilyen vonzó látvány számomra egy izmos női test? Korábban ezt sosem vette észre magamon.

Miután vissza adta a súlyzót a férfinek, a tekintete rám tévedt. Egek, miért mosolyog még akkor is, amikor nincs rá oka? - fogalmazódott meg bennem a kérdés. Azok után, ahogy viselkedtünk vele, nem éppen erre számítottam tőle.

Odalépett hozzám.

- Szia.

- Beszélhetnénk? 

Megfogtam a kezét és meg sem várva a választ, az irodája felé húztam, majd hezitálás nélkül magukra csuktam az ajtót. Azt akartam, hogy mindenképpen hallgasson meg. 

- Mit csinálsz? Nekem edzést kellene...

- Nem érdekel, hogy leszbikus vagy! - szóltam közbe. - Nem érdekel, hogy mi a nemi identitásod! Nekem csak az számít, hogy jó edző vagy, úgyhogy kérlek, ne vedd magadra, amiket ma reggel mondtunk nektek! Ne haragudj - hadartam.

- Darcy...komolyan eljöttél azért, hogy ezt elmondd nekem? - kérdezte elérzékenyülve. - Kicsit sem haragszom. Szinte minden nap kapok ilyen megjegyzéseket és már tudomást sem veszek róluk. Szóval, emiatt ne aggódj.

- Minden nap? - ismételtem csodálkozva.

- Igen. Tudod, egy ismertebb emberrel ez megesik - mosolyodott el féloldalasan. - Én már megtanultam ezzel együtt élni.

- Nem kellene engedned, hogy az emberek bántsanak.

- Aranyos vagy, de nem különösebben érdekel, hogy mit gondolnak mások. Meg egyébként is, nincs jogom megváltoztatni az emberek véleményét. Mindenki azt gondol, amit akar.

- De te nem tehetsz róla, hogy a nőket szereted.

- Így igaz, de ez van - suttogta - Nincsen semmi baj. Nem haragszok.

Ne értem, hogyan tud ilyen kedves maradni velem, annak ellenére, ami történt. Soha nem találkoztam még ilyen emberrel. Van a személyiségében valami mérhetetlenül nagy varázs, amelyet nem lehet szavakba önteni és még egyetlen emberben sem láttam eddig. Valamiért, ezt éreztem.


Az edző - The Trainer (Befejezett)Where stories live. Discover now