Thirty-eight

610 44 0
                                    

Acacia POV

De volgende ochtend loop ik naar beneden, met enkele kilo's concealer onder mijn ogen om de blauwe kringen te bedekken. Heel laat was ik nu ook weer niet thuis, maar ik heb gewoon echt helemaal niet geslapen. Ik heb nog een tijdje door gehuild over Brandon, terwijl ik door foto's van hem scrolde die op mijn telefoon staan.

Daarna heb ik besloten om te stoppen met over hem te huilen, aangezien het toch niets uithaalt.

Ik grinnik zachtjes als ik het tafereel zie dat ik in de woonkamer aantref. Ashton en Michael liggen samen in de zetel, en liggen zowat op elkaar, al knuffelend. Calum ligt in een andere zetel, zijn mond open en een luid gesnurk dat er uit ontsnapt.

Luke ligt dan weer in een klein bolletje op de matras op de grond, net als een kleine puppy, zijn haar tegen zijn voorhoofd en zijn telefoon in zijn handen geklemd.

"Do these boys never go home?" Hoor ik mijn vader mompelen. Ik draai me om en zie mijn vader, al helemaal fris gewassen, de woonkamer inlopen.

"Dad, please, don't yell at them. They're probably hangover." Lach ik zacht.

"Reason more to yell at them."

"Ah, c'mon, they just went to celebrate because their gig on friday went so well!" Probeer ik mijn vader te overtuigen.

"Fine." Zucht mijn vader. "Good thing I have one kid that isn't a complete idiot."

"Ash is not an idiot." Mijn vader trekt een wenkbrauw op. "Okay, maybe a little, but he's the sweetest person ever."

"Yes, that's true. I'm proud of him, really." Mijn vader glimlacht naar me. "And I'm also proud of you. I know you're going to make me much prouder when you graduate from Harvard." Ik knik langzaam met een klein glimlachje op mijn gezicht.

"Of course, Daddy." Zeg ik zacht.

"You know that tall one there has an eye on you, right?" Mijn vader knikt richting Luke, die er nu helemaal niet zo groot uitziet. Een klein glimlachje komt op mijn gezicht.

"That's not true."

"Acacia, darling, I saw how he looked at you." Mijn vader grinnikt zacht. "But it doesn't matter, because you're too young to date." Ik rol met mijn ogen, waardoor mijn vader weer grinnikt. "Can you wake them up? I'll make some breakfast for them." Ik knik en mijn vader drukt een kus op mijn voorhoofd voor hij naar de keuken loopt. Ik besluit om eerst Luke wakker te maken. Voorzichtig loop ik naar hem toe en por hem in zijn zij, waardoor er een protesterend geluidje uit zijn mond komt. Ik grinnik zacht en besluit dan maar eerst om een foto van ze allemaal te trekken, waarna ik deze op twitter zet.

Ik por Luke nog een keer.

"Lukey, time to wake up." Fluister ik zacht in zijn oor. Een glimlach komt op zijn gezicht en hij steekt zijn armen in mijn richting. "Luke, please, wake up?" Maar Luke heeft zijn ogen nog steeds gesloten en trekt me in een knuffel waardoor een kleine gil uit mijn mond komt. "Luke!" Lach ik.

"Don't go." Mompelt Luke slaperig.

"You really have to wake up." Lach ik en kan dan eindelijk uit zijn grip ontsnappen.

"Fine." Luke zucht en opent langzaam zijn ogen.

"I'm going to wake up the other boys."

"Please cuddle with me?" Luke kijkt me zielig aan. "I feel sick."

"How much did you drink?"

"He didn't drink anything, Acacia, don't believe him." Hoor ik Calum mompelen. "He just wants an excuse to cuddle with you. I on the other hand, am really hungover and I could use some serious cuddling."

"Calum!" Roept Luke geërgerd.

"Acacia, are you wearing a Pokémon dress, or am I dreaming?" Hoor ik Michael vragen. Ik kijk in zijn richting en zie hem in zijn ogen wrijven.

"It's actually a top and a sk-"

"I don't care. Marry me, please?" Lacht Michael.

"Michael, fuck off. And Calum you need to fuck of too. Acacia is mine." Zegt Luke en trekt aan mijn arm zodat ik op de matras beland.

"Luke, she's my sister, you need to fuck off." Zegt Ashton.

"Oh god." Lach ik en trek me los uit Luke zijn greep. "That's the last time you guys are getting drunk."

"Probably not." Lacht Ashton.

Good Girls Are Bad Girls || HemmingsKde žijí příběhy. Začni objevovat