Thirty

630 45 5
                                    

Acacia POV

Zodra Luke mijn kamer uit is, kruip ik weer onder mijn dekens. Ik adem diep in en frons dan. Ik adem nog een keer in, en lijk nu toch echt wel Luke te ruiken. Zit zijn geur nu al serieus in mijn dekens? Ik zucht en besluit om het gewoon maar te negeren en probeer nog wat te slapen.

Maar die verdomde geur blijft me maar afleiden. Ik kan het niet helpen. Gefrustreerd gooi ik de dekens van me af. Ik trek mijn jeansbroek uit, aangezien ik die ook nog aan heb en dat ligt ook niet bepaald gemakkelijk. Ik trek ook mijn hemd uit en daarna ook het shirt. Ik rek mezelf uit en ga dan naar mijn kledingkast toe om een nieuwe outfit uit te kiezen voor ik naar de badkamer ga.

Ik scan mijn kledingkast opzoek naar een outfit, in enkel mijn ondergoed tot dat mijn deur open gaat.

"Hey, Acacia, is my phone here somewhere because - oh my god." Ik draai me om en zie Luke staan. Zijn ogen zijn groot en hij staart me aan. Dan besef ik dat ik enkel mijn ondergoed aan heb en ik begin te gillen.

"Luke, what the fuck!" Roep ik luid en probeer mezelf te bedekken met het dichtstbijzijnde dat ik kan grijpen. Jammer genoeg is het een crop top en kom ik dus ook niet veel verder.

"I'm so sorry." Mompelt Luke, maar aan zijn blik te zien, is dat ook niet helemaal waar.

"What the fuck!" Zeg ik nog eens. "Close your eyes, you fucking pervert!" Gil ik.

"What? Oh, right." Realiseert Luke zich dan en draait zich snel om. Ik weet nu mijn dekbed te grijpen en wikkel het om me heen. "Can ... Can I turn around."

"Yeah." Mompel ik met rode wangen. Luke draait zich om en ook zijn wangen zijn rood.

"I'm really sorry, I didn't know." Zegt hij mompelend. "I was just looking for my phone and - oh here it is." Luke pakt zijn telefoon van de grond naast het bed. "I ... I'm going to go now. I'm really sorry." Zegt hij nogmaals en loopt dan zo snel als hij kan mijn kamer uit. Ik adem opgelucht uit en schaam mezelf dan dood. Luke heeft me net zo goed als naakt gezien. Geweldig. Hiermee gaat Ashton me nog erg lang pesten.



Nadat ik heb gedoucht en mezelf heb aangekleed (die fout maak ik geen twee keer) loop ik de trap af, in de hoop dat Michael, Calum en Luke al naar huis zijn. Maar tevergeefs. Die drie lijken hier bijna te wonen.

"Acacia is here!" Roept Ashton. "Quick close your eyes!" Lacht hij zodra ik de woonkamer binnenkom. Ashton, Michael en Calum hebben hun handen voor hun ogen gedaan en zitten zich duidelijk te vermaken. Luke daar in tegen zit met een rood hoofd iets te mompelen over hoe idioot ze zijn en durft me niet eens aankijken.

"Guys, seriously. I'm dressed. Stop acting like some five year old kid." Zucht ik.

"I'm sorry, Acacia. But you two are so easy to tease." Lacht Calum. "Especially Luke, because he gets so annoyed easily." Grinnikt hij achterna. Ik zucht diep en schud licht mijn hoofd.

"I don't understand you haven't killed each other yet. You are all so annoying." Mompel ik boos en loop naar de keuken.

"Ash, is it that time of the month for your sister?" Michael fluistert het alsof het een geheimpje is en niemand er iets van weet.

"I don't now, Mikey, I don't really keep track of that." Zegt Ashton. "You should ask her."

"I can hear you guys!" Roep ik vanuit de keuken, en meteen is het stil. Een klein glimlachje komt op mijn gezicht door de stilte, maar jammer genoeg duurt het niet lang.

"Hey, Acacia, need chocolate or something?"

"Shut up, Michael!"

"I think you're right, Michael." Zegt Calum. "We better leaver her alone."

"Yeah, leave me alone, but give me the chocolate." Roep ik terug. Als ze vervelend gaan doen, wil ik op zijn minst iets hebben om het dragelijker te maken.



Good Girls Are Bad Girls || HemmingsWhere stories live. Discover now