Kärleksromanser, eller?

4 0 0
                                    

Jag tycker att vi börjar med det äldsta paret, -och då menar jag inte det par som varit ihop längst, utan dem som först blev ett par till dem som sist blev ett par. (kommer att skriva detta som en berättelse)

Elementa gick på Altea och kollade ut över världen och tänkte om mamma nr.1(Padmé) gifte sig med pappa, vem ska jag då gifta mig med? Den första hon såg var Muerte. Elementa gick fram och sa." Du ska gifta dig med mig, syster, och vi ska få så många barn att man inte kan räkna, inte för att vår bror, Felix, har skapat att man kan räkna än, men det kommer han att göra inom kort. Så vad säger du?"" Nej". "isåfall beordrar jag dig som din drottning, att gifta dig med mig och få barn med mig. HA!" beordrade Elementa. och eftersom Elementa var drottning över dem få som existerade, fråga inte när hon blev det bara, för den informationen är för gammal för mig, så hade dem sex och fick barn. 

Så Muerte och Elementa, gifte sig och fick många barn. Bland annat så spilldes det blod från dem när dem hade sex på en av de två näst största kristallerna, som jag redan har berättat om. Men andra barn som dem fick var bland annat hjälten Tyren, monstret Bobo, Sangre och familjen Laqa. Elementa insåg snart att Muerte inte var rätt person. Så hon gick vidare och träffade Angelia. " du ska gifta dig med mig och vi ska få många barn" sa Elementa uttråkat.
"Va kul" Sa Angelia.
Och när dem hade sex så kom det blod på den andra kristallen. Och det var så som kärlek skapades av Angelia. Elementa gillade inte det förhållandet heller så hon gick vidare till Felix men sa direkt:
"Nej"
"Va?" Undrade Felix frågandes. Till sist gick hon till Emil. Hon kände en gnista där eftersom Angelia hade skapat kärlek. Och rätt som det var så gifte dem sig.

Nu till andra paret.
Efter att Angelia skapade kärleken så såg hon Felix, och blev direkt kär. Hon gav blommor till han som hon hade fått av nygifte Emil. Först brydde bara Felix sig om en sak. Sex. Men till sist så fick även han känslor för Angelia. Dem fick många barn men det viktigaste är nog Felicity de Skugge. Det hände inte så mycket i det paret.

Så nu till det tredje paret.

Eller ja, det fanns inget tredje par för tillfället men dem tre systrarna som blev över blev kallade för de tre änkorna(fråga mig inte varför dem kallades för änkor)

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Oct 31, 2022 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Altiansk Element MytologiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora