Altea blir en planet

7 0 0
                                    

Rex och Padmé var inte bara ess de var även jokrar och det betyder att dem är skapta att älska varandra, och ja de fick barn, det första heter Daphne, hon skapade trollformler. Padmé och Rex skapade stoftet, Rex skapade det skyddande stoftet(det röda stoftet), och Padmé skapade det attackerande stoftet(det guldiga stoftet), och Daphne fick ärva det attackerande stoftet. 

Rex, och Padmé tyckte inte om tanken med att någon var mäktigare än dom, så dem och deras nyfödda dotter konspirerade tillsammans, mot Altea, dem gjorde henne till en Alden, Aldener är en sorts drake men, när den dör, då formar den sig till en planet, och fortsätter leva så för resten av sitt liv, och när planeten förstörs så formar den bara om sig till en ny planet(Den här processen brukar ta ca 1-3 miljoner år). Och dem dödade Altea så att hon blev till en planet, men planeten behövde en kärna, men de visste inte dem om, än. 

Tiden gick (tiden var in skapat än men det kommer) när Padmé förstod att Altea behövde en kärna så kollade hon på sin make, och tänkte att om de hade fortsatt att strida så skulle Rex kanske vinna eller så skulle hon bli väldigt utmattad, men ifall hon skickade Rex till att vara Alteas kärna så skulle hon kunna regera ensam i världen utan problem. Så det var precis vad hon gjorde. Hon öppnade ett hål i Altea till hennes kärna och skickade ner Rex ditt för att bära uppe hela Alteas tyng på hans axlar, och som ni nog förstår så är det mycket tyngd, ett bra tag så trodde man att Altea var det största som fanns, men helt ärligt så är Altea inte så mycket större än Jorden men det är fortfarande mycket tyngd på någons axlar. Det bra med Altea är att hålet som Padmé skapade, ur det hållet kan Altea skjuta röd laser som typ inget kan stå emot, så var försiktiga så att ni inte förargar Altea för då kan hela jorden förstöras.

Altiansk Element MytologiWhere stories live. Discover now